Publikováno Červen 14, 20178 r Zdravím, již od pořízení vozidla (Octavia III FL Combi CNG) se při každém zaparkování a zhasnutí motoru ozývá od podvozku cvakání viz video. https://youtu.be/k7pAjgYOnSc Nejvíce ze strany řidiče, na straně spolujezdce méně. Na délce trasy nezáleží, ať je to 200, 50, 10km. Najeto cca 10500km. Kontrola v servise se blíží, tak bych chtěl alespoň oponovat, pokud řeknou, že je to normální. Kolegova 1,4TSI 110KW to nedělá. Prý mu sem ta cvakne relé, ale né v takovém rozsahu jako u mě. Nevíte co by to mohlo být? Zprvu jsem myslel, že se chystá auto vybuchnout. Díky za případné rady a poznatky.
Červen 14, 20178 r To určitě nebude žádné relé. Cinká to dost podobně jako u některých FIII - viz téma.
Červen 14, 20178 r úplně běžná věc, to chladne výfukové potrubí, na 1,4TSI pouze benzín to dělat nemusí má totiž menší výhřevnost než CNG mě to občas také dělá na 2.0TSI
Červen 15, 20178 r Autor OK, díky za info. Téma u Fabie jsem pročetl a nebudu se teda vzrušovat. Ale v servise se zeptám, jsem zvědav, co na mě vytelí.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.