ka_r_los Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Ono spíš než rámeček je špatný radio, není prostě swing jako swing... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2015 Sdílet Vloženo 18. Březen 2015 Nejak tak , je vic tvaru , ale i tendle ten tvar se da donoktavir dostat , mam dojem ze etka ten pravy najde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sharky487 Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 V 7. 7. 2012 at 11:06, ferda25 napsal: Swing z face O2 ve staré O2 bude fungovat a gateway stačí přehrát. Nebude na starém Maxi-DOtu a nebude ho ovládat starý multifunkční volant a nezobrazí starý typ parkováků + klimatronik. Co všechno se bere jako starý MaxiDOT? Všechny předface budíky, nebo ty s indexem F (co už mají kontrolku tempomatu) z předface MR2008+ už se berou jako nové? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nickoret Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Dobrý den, chtěl bych poprosit o radu. Chtěl bych vyměnit autorádio stream za nové auto radio swing. Mám vozidlo Škoda octavia 2. Generace ve vybavě RS s rokem výroby 2008 a s motorizací CR. Chtěl bych se zeptat co vše je zapotřebí pro úspěšnou výměnu autoradia, tak aby fungovaly veštere funkce aux,parkovací senzory, snížení hlasitosti při couvání klimatizece a sparovaní s telefonem(ve voze mam bt jednotku). Případně kdo je schopen to udělat za rozumnou cenu Opava a okolí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 18. Červen 2017 Sdílet Vloženo 18. Červen 2017 Pročpak jsi před založením tématu nehledal, zda zde již podobné téma není? A ono je. Témata sloučena. Pro příště dodržuj pravidla fora! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristo82 Vloženo 8. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2018 (editace) Ahoj, trošku obnovím toto téma, chtěl bych autorádio swing bude mi fungovat v autě před FL ? nebudu muset nic měnit ? Rámeček je jasný že ano, ale chci aby mi zůstali všechny věci na rádiu jako clima a park. sen. a teplota. Jde mi hlavně o BT hudbu a BT tel. BT v autě mám protože normálně volám. Editováno: 8. Říjen 2018, autor: Kristo82 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.