Hanys.cz Vloženo 22. Červen 2017 Sdílet Vloženo 22. Červen 2017 Zdravím, nevím jestli to patří do elektriky, ale myslím že ano, protože co jiného by to bylo. Nesetkal se s tím někdo? Náhodně, nedělá to pokaždé, po zapnutí zapalování to z přístrojové desky divně cvaká, nastartovat jde normálně.... Dejte si to nahlas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayx Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Jen odhad z pozorování, je vidět, že zhasíná kontrolka dobíjení, takže prověřit stav altíku, jeho připojení a kolik dává, zkouknout při tom i baterku, ale ta bude OK podle startu, tak maximálně její připojení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Asi bych prvně dal ruku na relatka a po zapnutí klíčků bych zjistil které to je.... A pak by se vědělo kde hledat...... Myslím že jsou nad pojistkami.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanys.cz Vloženo 23. Červen 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 jj taky myslím že to dělá nějaké relátko, musím zase počkat až to udělá. Nad pojistkami říkáš jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mkaba Vloženo 24. leden 2020 Sdílet Vloženo 24. leden 2020 Oživím téma :-) při startování mě taky pod volantem něco cvaká, zřejmě nějaký relé. Všimnul jsem si toho až teď v zimě. Dělá to hlavně u studeného motoru. Auto jinak startuje normálně. Baterie je v autě 5 let od výroby, nemůže to znamenat, že se blíží její konec? Podle toho jak točí se startérem mě ale nepřijde, že by umírala :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.