Kamca1 Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 Jak jste natom s ťukancema na čelním skle? Mám najeto cca 2tis. jezdím v běžném provozu a ve skle už mám min.3 ťukance. Připadá mi to sklo nějaké měkké nebo má blbý sklon... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 24. Červen 2017 Sdílet Vloženo 24. Červen 2017 spíš smůla. Na minulém autě jsem měnil okno dvakrát a na současném zatím ani jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 18. leden 2018 Sdílet Vloženo 18. leden 2018 Můžu se zeptat na kolik se cení čelní sklo s vyhříváním? Nějaký limit pro pojišťovnu. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 záleží jestli máš na voze ještě nějaké asistenční systémy. Ale když dáš 20.000,- tak seš v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 > I79 Tady je cena včetně faktury. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 19. leden 2018 Sdílet Vloženo 19. leden 2018 Díky, to samotné sklo tak drahé není, to mě překvapilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 tak už mi taky luplo - ale zdá se, že nikoli od kamínku. Použil jsem NT a vyhřívaní čelního skla (Šumava, - 4.5, 25 cm čerstvého sněhu), sednu do auta a směrem od levého sloupku cca 25 cm prasklina. Jestli to byla vada skla, nebo poškození v provozu, nevím, nechám posoudit servis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakoubek_ Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Celni sklo take po vymene, ale u nas predchazel naraz kamenem, hluboky dolik, po ohrati pavouk, vymena na pojišťovnu, pohoda. Ma to 2 vyhody, uz bylo zevnitř zafunene a nemusel jsem resit sundavani stare dalnicni znamky :) Vymena vyresila oba problemy. Takze vydrželo skoro 2 roky, Nove otestovano, vyhriva a je ciste :) A auto bez vyhrivaneho uz bych vazne nechtel. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 No a já jsem právě ve čtvrtek (31. 1.) nalepil novu známku :-)...nechám to vyměnit se servisem oleje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubos23 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Ja mám čelné sklo opravované už 3 krát za 4 mesiace! Vždy ma trafila skalka, naštastie mimo zorného poľa vodiča a vždy sa spravilo tzv. očko do velkosti 2cm (2x v oblasti stieračov, 1x v oblasti spätného zrkadla) Prvý krát ma trafila skala hneď na druhý deň, keď som išiel auto prihlásiť na políciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vytlacil Vloženo 15. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2019 Jen doplním - jsem po výměně čelního skla (dělalo se to v dubnu). Teď jsem ale zjistil, že jsou po obvodu šmouhy (jakoby od lepidla) - bohužel to nejde ničím vyčistit. Nakonec se ukázalo, že v servisu nebyl dodržen stanovený postup a poklad pro lepidlo, který naleptává sklo, se dostal i mimo stanovenou plochu a rozleptal sklo. Takže mě čeká další výměna skla (na účet servisu). Takže pozor na to... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.