KINGMIKI_CZ Vloženo 23. Červen 2017 Sdílet Vloženo 23. Červen 2017 (editace) Tak ještě dodatek,sehnal jsem si číslo přímo na technika co mi dělal servis auta.Ten mi poradil buď použít velmi podobné pružiny na diesel,nebo mi doporučil jezdit dál že se to prakticky nemá vliv pouze pravé kolo je zhruba o 1.5 niž než to levé.Když o tom člověk neví ani si toho nepovšimne. Na rovinu říkám moc ne mi to nezdá proto si rád nechám poradit jaký na to máte názor. Potřebuji pomoct ,dnes mi v servisu řekli že na přední pravém kole mám prasklou pružinu,chybí mi půl otáčky ve spodní části,kdo ví jak dlouho jsem stím jezdil. Problém je že se jedná o dost exotickou pružinu vypsali mi seznam věcí co budu potřebovat,taky nemohli sehnat neoriginální.Origo plus materiál vyjde na 3500 což je maras. 6Q0 411 105 L Sroubovitá pružina ,2 barevné nátěry,3 pruhy barevně, červená zelená. Dík za pomoc všem Editováno: 25. Červen 2017, autor: KINGMIKI_CZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.