kecka Vloženo 11. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2018 Já mám taky 330 plus ( noname) a problémy co popisuješ ty nemám... zvuk je super basy mám nastavené kolem nuly , MP-3 si pamatuje kde skončí po vypnutí.... Tak mne napadlo zkus dát jenom levou nebo pravou stranu jestli se basy nezlepší... Už jsem viděl jak byl na jednom kanálu přehozený + a - a proto se basy jako by ztratili, jak hráli všechny repro ... Sice to je asi málo pravděpodobné ale nikdy nevíš..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 (editace) Tak nakonec RCD 330 letěla z okna a dal jsem rádio Bolero z Yeti, teď jsem naprosto spokojen !!! Editováno: 3. Březen 2019, autor: datel.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Ale toto máš v O2, že? Lebo pokiaľ ja viem, tento formát rádia (hore sú širšie) do Fabie II a Roomstra nenamontuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
datel.1 Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 (editace) Jo, tohle mám v O2 FL , původní rádio bylo Swing. Takže jsem musel sehnat jiný rámeček. Jinak do Fabie II a Roomstra to dáš. Editováno: 1. Duben 2019, autor: datel.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 (editace) Edit Editováno: 30. Květen 2019, autor: danikd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmysicka Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 Ahoj, jaký kondíky jsi měnil? Je na to někde popis? Mám RCD taky, hraje dobře, ale budu ho brzo vyndavat a klidně bych to rovnou sfouknul i s tim. Díky, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 26. Duben 2019 Sdílet Vloženo 26. Duben 2019 (editace) Edit Editováno: 30. Květen 2019, autor: danikd 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jmysicka Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Super, děkuju za info, omrknu to. Mám právě Noname verzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 Ukazuje vám na tom rádiu názvy staníc alebo len frekvencie ak si stanicu uložíte do spodnej ponuky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 30. Duben 2019 Sdílet Vloženo 30. Duben 2019 RDS kloudne nefunguje.. s tim nic neudelas. JEdna z mala nevyhod RCD ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Jdou do tech rcd330 z aliku nejak nahrat loga stanic, pujde mi OPS na superb 2 FL 2014? nema nekdo zkusenosti? Diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 (editace) u verzi s AndroidAuto loga nejdou, OPS jde ... Editováno: 11. Prosinec 2019, autor: danikd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Diky, a u jinych verzi jdou nahrat? Hledám právě nějake RCD330 se zelenym podsvicenim, aby fungovalo na superb2 FL, OPS a nahrání ikonek radíí. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 Pohledej zde : https://rcd330plus.com/ JE tosm tranka toho turka, dela upravy FW atd ... ej tam dost velke forum ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blaza93 Vloženo 11. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2019 před 37 minutami, danikd napsal: Pohledej zde : https://rcd330plus.com/ JE tosm tranka toho turka, dela upravy FW atd ... ej tam dost velke forum ... Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.