chemo Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Ahoj, potřeboval bych poradit, zda je nutné s tímto jezdit do servisu. Počítač hlásí chybu: Zkontrolujte obrysové světlo vpředu vpravo. Tato chyba vyskočí při změně z denního svícení. Nepoznal jsem žádný rozdíl při přepínání světel. Čím to může být? Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Pokud má xexony, tak jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 To není úplně pravda. U verze před FL mají jako parkovačku vlákno v H15 sloužící k dennímu svícení se sníženým výkonem. Mám je, takže vím, co píšu. U FL nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemo Vloženo 17. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Ano, mám xenony, zapomněl jsem dodat. Takže ono to nemusí být ani poznat na svícení a může být špatná žárovka? To jsem potřeboval vědět, nechtělo se mi do toho lézt. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek Pastorek Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 (editace) U FL na halogenech na to ani není žárovka. Toto řeší LEDky denního svícení. Při přepnutí na parkovačky se vůbec nezmění intenzita svícení ve srovnání s denním. Pouze u zapnutí nočního svícení se sníží intenzita LEDek na 27%. Na full LED světlech to, tuším, přidá osvětlení "řas". Ale možná se mýlím. Editováno: 18. Červenec 2017, autor: Zdenek Pastorek edit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chemo Vloženo 23. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Žárovka vyměněna a vše v pohodě. Byly to xenony moje Octavia je 2013/09, takže jsem použil jiný návod a hned to šlo ale k čemu je to světlo fakt netuším spíš kdy to svítí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 před 6 minutami, chemo napsal: ale k čemu je to světlo fakt netuším spíš kdy to svítí Pokud netušíš k čemu sou obrysový světla, tak potěš koště. Máš denní - svítí přez den bez palubky, tlačítek, popř zadku. Tlumený = potkávací - svítíš s nima v noci. Zapínáš je kolečkem vlevo od volantu otočením na pozici 2 ( 0, auto, 1, 2) Dálkový - přepínáš na dálku, nebo se používaj jako světelná houkačka. Zapínáš je páčkou od volantu - musí bejt zaplý tlumený nebo páčku přitáhneš k volantu a tím problikneš houkačku-ta de i bez zaplejch světelnemá aretaci. Obrysový = poziční - určujou obrys, pozici, rozměry vozu. Vzadu sou červený zvaný někdy koncový. U kamionů je vidíš i na boku v oranžový barvě. Zapínáš otočením do polohy 1 nebo když máš tlumený a vyndáš klíček ze spínačky (u některejch aut) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 23. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Ta obrysovka u xenonu podsvetluje ty pruhy co tam jsou U O3 to neni moc patrne.. ja to mam nahrazene LEDkou. Jako obrysovky slouzi ty LEDkove pasky, tahle zarovka z dalky neni vubec videt.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matej Spišiak Vloženo 4. Únor 2021 Sdílet Vloženo 4. Únor 2021 V 23. 7. 2017 na 16:45, M_ike napsal: Ta obrysovka u xenonu podsvetluje ty pruhy co tam jsou U O3 to neni moc patrne.. ja to mam nahrazene LEDkou. Jako obrysovky slouzi ty LEDkove pasky, tahle zarovka z dalky neni vubec videt.. :-) Nazdar, ako si to vymenil lebo neviem co tam mám odpojiť aby som našiel tu žiarovku tam a vymenil za ledkovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 8. Únor 2021 Sdílet Vloženo 8. Únor 2021 @Matej SpišiakObr. 246, strana v manualu 230. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.