chemo Vloženo 17. Červenec 2017 Vloženo 17. Červenec 2017 Ahoj, potřeboval bych poradit, zda je nutné s tímto jezdit do servisu. Počítač hlásí chybu: Zkontrolujte obrysové světlo vpředu vpravo. Tato chyba vyskočí při změně z denního svícení. Nepoznal jsem žádný rozdíl při přepínání světel. Čím to může být? Díky za radu Citovat
beuticek Vloženo 17. Červenec 2017 Vloženo 17. Červenec 2017 To není úplně pravda. U verze před FL mají jako parkovačku vlákno v H15 sloužící k dennímu svícení se sníženým výkonem. Mám je, takže vím, co píšu. U FL nevím. Citovat
chemo Vloženo 17. Červenec 2017 Autor Vloženo 17. Červenec 2017 Ano, mám xenony, zapomněl jsem dodat. Takže ono to nemusí být ani poznat na svícení a může být špatná žárovka? To jsem potřeboval vědět, nechtělo se mi do toho lézt. Děkuji Citovat
Zdenek Pastorek Vloženo 18. Červenec 2017 Vloženo 18. Červenec 2017 (editace) U FL na halogenech na to ani není žárovka. Toto řeší LEDky denního svícení. Při přepnutí na parkovačky se vůbec nezmění intenzita svícení ve srovnání s denním. Pouze u zapnutí nočního svícení se sníží intenzita LEDek na 27%. Na full LED světlech to, tuším, přidá osvětlení "řas". Ale možná se mýlím. Editováno: 18. Červenec 2017, autor: Zdenek Pastorek edit Citovat
chemo Vloženo 23. Červenec 2017 Autor Vloženo 23. Červenec 2017 Žárovka vyměněna a vše v pohodě. Byly to xenony moje Octavia je 2013/09, takže jsem použil jiný návod a hned to šlo ale k čemu je to světlo fakt netuším spíš kdy to svítí Citovat
Luďa Vloženo 23. Červenec 2017 Vloženo 23. Červenec 2017 před 6 minutami, chemo napsal: ale k čemu je to světlo fakt netuším spíš kdy to svítí Pokud netušíš k čemu sou obrysový světla, tak potěš koště. Máš denní - svítí přez den bez palubky, tlačítek, popř zadku. Tlumený = potkávací - svítíš s nima v noci. Zapínáš je kolečkem vlevo od volantu otočením na pozici 2 ( 0, auto, 1, 2) Dálkový - přepínáš na dálku, nebo se používaj jako světelná houkačka. Zapínáš je páčkou od volantu - musí bejt zaplý tlumený nebo páčku přitáhneš k volantu a tím problikneš houkačku-ta de i bez zaplejch světelnemá aretaci. Obrysový = poziční - určujou obrys, pozici, rozměry vozu. Vzadu sou červený zvaný někdy koncový. U kamionů je vidíš i na boku v oranžový barvě. Zapínáš otočením do polohy 1 nebo když máš tlumený a vyndáš klíček ze spínačky (u některejch aut) Citovat
M_ike Vloženo 23. Červenec 2017 Vloženo 23. Červenec 2017 Ta obrysovka u xenonu podsvetluje ty pruhy co tam jsou U O3 to neni moc patrne.. ja to mam nahrazene LEDkou. Jako obrysovky slouzi ty LEDkove pasky, tahle zarovka z dalky neni vubec videt.. :-) Citovat
Matej Spišiak Vloženo 4. Únor 2021 Vloženo 4. Únor 2021 V 23. 7. 2017 na 16:45, M_ike napsal: Ta obrysovka u xenonu podsvetluje ty pruhy co tam jsou U O3 to neni moc patrne.. ja to mam nahrazene LEDkou. Jako obrysovky slouzi ty LEDkove pasky, tahle zarovka z dalky neni vubec videt.. :-) Nazdar, ako si to vymenil lebo neviem co tam mám odpojiť aby som našiel tu žiarovku tam a vymenil za ledkovu Citovat
M_ike Vloženo 8. Únor 2021 Vloženo 8. Únor 2021 @Matej SpišiakObr. 246, strana v manualu 230. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.