Publikováno Červenec 17, 20178 r Tak skoro rok mi ležely kastlíky doma a nevěděl jsem jak je zdárně namontovat. Inspiroval mě držák deštníku, mám dojem, že do Rapida. Upraveno Červenec 17, 20178 r od PavkaKorčagin
Únor 8, 20187 r Perfekt taky by se mi šikly, super nápad s upevněnim Z jakýho auta jsou a co za ně chtěli? (já kupoval na bejvelou F1 nový origo á 260,-Kč, luxus). Ta páskovina je z jakýho materiálu - drží jen na ní?
Únor 8, 20187 r Autor Ten pásek je z duralu a drží to jen na něm. Kastlíky jsou do "Jetiho". Kolik stály si už nevzpomenu. Levná věc to rozhodně není.
Únor 8, 20187 r Dík za info. Já mám doma ještě ty plasty, co byly místo těch schránek, co jsem kupoval a montoval na F1. Zejtra to musim poměřit (od pohledu se mi zdály moc vysoký, ale kdyby byly schránky co nejníž...), zatim jsem to ani nezkusil - při představě, že bych je chtěl nějak komplikovaně dopasovat na sedačku - jelikož mě nenapadlo je uchytit takto geniálně - přitom jsem zvažoval i nákup držáků na deštníky místo kaslíků, páč v tomhle autě fakt neni kam co odložit.
Únor 12, 20187 r Tak schránky z F1 tam nepůjdou - šířka paráda, ale mají na vejšku 175mm, což je žel už moc - sice by se vešly, ale překážely by si navzájem s tou tyčí aretace sedadel. Foto stejně velkého plastu, co byl původně v naší F1 místo schránek: Jo a kolik za ty Yeťácké chtěli? Upraveno Únor 12, 20187 r od Sir_Jarek
Červen 11, 20196 r Skvělej nápad i uchycení. Díky za inspiraci. Yeti má kastlík vysouvací, tyhle vypadaj, že jsou ze superba.
Listopad 8, 20213 r Super napad ale u verze iV je pod sedackou uz baterka a je tam misto pouze na držák reflexní vesty
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.