kuma Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Zdravím,U Fabie I mi začala blikat kontrolka ABS + svítit červený vykřičník + při nastartování 3x pípne.Zkontroloval jsem pojistky na baterce a zjistil, že jedna (právě ta, která patří dle manuálu k ABS) je prasklá. Je to pásková pojistka, takový ten plíšek 40A.Pojistku jsem vyměnil za novou, ale po nastartování kontrolky stále svítí a dělají to samé.Nemá se někde ta chyba vynulovat? Nebo je možné, že je tam ještě nějaký druhotný problém? Novou pojistku jsem umístil stejně jako byla stará, jen uvolnil kablík a šrouby a znovu utáhl. Je možné, že by tam byl nějaký špatný spoj? Šrouby okolo byly potřené nějakou pastou a mastné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 17. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 (editace) Podívej se i na malou pojistku v palubce! I pokud se ti bude zdát dobrá,tak ji vydělej a znovu zasun. Mělo by to být pak OK. Editováno: 17. Červenec 2017, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuma Vloženo 17. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2017 Malou v palubce jsem taky kontroloval a byla ok, zkusím s ní teda ještě zahýbat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuma Vloženo 18. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Tak jsem ji zkusil znovu zastrčit, ale po nastartování kontrolky blikaly dál, nicméně po pár metrech jízdy zhasli a vypadá to, že je to problému. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Jo musí se i zmáčknout brzdový pedál,nech se diagnostikuji čidla ABS. Pokud je vše OK,tak kontrolka zhasne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiender Vloženo 26. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2023 Zdravím, osobně mám stejný problém, který mě vedl k tomu, že jsem nechal udělat komplet servis brzd, bubny, desky, kotouče, pakny, hadička, brzdovku apod...Auto před tím nějakou dobu stálo a musel jsem ty brzdy urvat, aby se to rozjelo... Co je ale divné, po obnově brzd se nic nezměnilo a k tomu auto nemá ABS, ani tam nikdy ABS nebylo..Prosím o tipy? Děkuji 1.9SDi, 2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 1. Listopad 2023 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2023 a brzdovky je dost v nádržce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.