MrPierc Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 Dobrý den, za měsíc budu muset na STK. Octavii I. mám z Německa a zde ji provozuji již 2 roky. Mám ji zde přihlášenou, má STK, vše v pořádku. Nyní pojedu na STK sám a kontroloval jsem v autě povinnou výbavu. Zjistil jsem, že lékárnička je z Německa a je kompletní. Má i ty ohnuté nešpičaté nůžky. Jako laik se ptám, zda německá lékárnička na STK projde nebo musím mít koupenou v ČR? Má někdo zkušenosti? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 22. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2017 Auto máš přihlášené v ČR, musí mít tedy povinnou výbavu dle naší legislativy. Je jedno, kde byla lékárnička koupena, nebo kdo a kde ji vyrobil - musí prostě odpovídat příslušnému předpisu. Obsah autolékárničky určuje aktuálně vyhláška č. 341/2014 Sb. v příloze č.12 (velikost lékárničky I.): 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrPierc Vloženo 23. Červenec 2017 Autor Sdílet Vloženo 23. Červenec 2017 Dobře, děkuji za inforamce. Koupím novou lékárničku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.