Batistuta Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Mám OI 2003 ,centrál na klíček a jen přední okna v elektrice,komfortka je tam 799A ,jde v ní doaktivovat možnost použití originál dálkových ovladačů nebo se musí vyměnit za jinou 799A co to umí ? Někde jsem právě četl,že by to mělo jít doaktivovat nebo flashnout či tak něco a pak by tu dálku měla umět taky,samozřejmě dotažení antény a snad jednoho plusu je tam potřeba mám pocit. Díkec Bati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Index té komfortky máš? Fotku nebo výpis z VAG... Já mám 799A s dálkou a myslím že v ETCE byl popsaný jako s nebo bez DO. Samozřejmě pokud jednotka nemá část pro dálkáč tak ti přehrání firmware nepomůže.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 27. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2017 Jednotka na 100% modul pro DO má,ještě jsem se nesetkal s takovou,která to nemá.Umím ji přehrát,aby fungovala s orig.DO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DiKey Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Nezapsal by mě někdo hodnoty co mu dám do 799A abych si z ní udělal Alarm. Z okolí Ml. Boleslavi. Jinak jak komunikuje komfort s imobilizerem? Nikde jsem nenašel popis jak to má fungovat. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.