Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Kľudne vymen mám tak vymenený motor . V základe je to ten istý motor...papierovo môžeš meniť motor len s tým istým kódom...Nemal som s tým zatial žiaden problém tuky tuky.

Takový auto nesmí projít technikou a pokud teď díky "černotě" prochází tak kdykoli v budoucnu nemusí. Pokud se takové auto někdy prodá, tak chudák nový majitel....

Vieš  koľko takých áut jazdí.... Určite aj u vás... Ja som napísal svoj názor kazdi nech si urobí podľa seba.

Jezdí a občas nějaké dojezdí. Podle mě je to blbost dělat: auto je prakticky neprodejné - neprojde evidenčkou. A taky budeš muset počítat s "vícenáklady" na emisích - auto bude mít najednou o dvě třídy lepší euronormu. 

• 3 měsíce později...

Zdarec hlapy potřebuju radu jde mi čiste o mechanickou funkci je možne do fabie puvodne 1.4 mpi 44kw AZF  vymenit motor za 1.4 mpi 50kw AQW jde mi cistě oto jestli bude auto fungovat jak ma diky 

Pokud tě zajímá jen ta technická stránka, tak si tam klidně můžeš dát dvoulitr a fungovat to samozřejmě bude. Otázkou je, co všechno jsi ochotný vyměnit.

jde mi jen o to když se vynda ta 44kw da 50 kw jestli to bude jezdit bez dalsich uprav 

Upraveno od wigorodeo

Super odpoved mohl bys to trochu rozvest tu odpoved proc to nebude fungovat co je potreba k tomu aby to fungovalo atd 

Tak v první řadě záleží, co vše zahrneš pod slovo "motor" - musíš dát jiné i výfukové svody a pak je hlavně jiná ŘJ. V závislosti na ročníku se mohou objevit drobné nuance v elektroinstalaci.

Clapi sháním motor AQW kdyby někdo něco měl, nebo o něčem věděl. Ten náš dojezdil. Přítelka dokázala ujet bez oleje 8km. :D

Já to generálkovat nechci. Jednak se škodovkou nemám zkušenosti, jednak netuším co stojí díly a taky nevím co bylo příčinou úniku oleje. Motor je pořád v autě.

To bude asi  AZQ aked sa zadre 1,2-ka tak sa zvykne pretočiť posledne hlavne ložisko a pohne sa aj blok.  Ak je zadrete bez oleja.

On 9. 11. 2017 at 6:29 PM, lackaplacka said:

Clapi sháním motor AQW kdyby někdo něco měl, nebo o něčem věděl. Ten náš dojezdil. Přítelka dokázala ujet bez oleje 8km. :D

Já to generálkovat nechci. Jednak se škodovkou nemám zkušenosti, jednak netuším co stojí díly a taky nevím co bylo příčinou úniku oleje. Motor je pořád v autě.

Mam motor nalitano 170 nove rozvody +tesneni pod hlavou  motor v aute mozno natocit a poslechnout AQW cena 7000kc 

V 9. 11. 2017 na 18:56, hubo44 napsal:

To bude asi  AZQ aked sa zadre 1,2-ka tak sa zvykne pretočiť posledne hlavne ložisko a pohne sa aj blok.  Ak je zadrete bez oleja.

Pardon prehliadol som že sa jedna o 1,4 MPI.

On 9. 11. 2017 at 10:18 AM, Wittmann said:

Tak v první řadě záleží, co vše zahrneš pod slovo "motor" - musíš dát jiné i výfukové svody a pak je hlavně jiná ŘJ. V závislosti na ročníku se mohou objevit drobné nuance v elektroinstalaci.

Jedna se o holej blok aqw a na něm jsou svody 50kw sani klabka vstriky  z puvodni 44kw AZF co bylo v aute 

sání je snad také jiné

3 hours ago, Wittmann said:

sání je snad také jiné

Sani uz tam mam to 44 motor bezi ale na volnobeh obcas poskubava tak nevim zda je zrada nekde jinde nebo jeslti by nebylo lepsi flaknout tam i vacku z 44 

A ŘJ máš jakou? Základní rozdíl je podle mě vačka, svody, ŘJ a možná to sání. Vstřiky jsou myslím stejné, klapka asi taky.

6 hours ago, Wittmann said:

A ŘJ máš jakou? Základní rozdíl je podle mě vačka, svody, ŘJ a možná to sání. Vstřiky jsou myslím stejné, klapka asi taky.

Ridici jednotka je pivodni 44 kw 

tak to je špatně. SW je jiný. Akorát, že když dáš správnou jednotku, tak to neprojde na emisích, protože se to bude hlásit jako jiný motor.

13 hours ago, Wittmann said:

tak to je špatně. SW je jiný. Akorát, že když dáš správnou jednotku, tak to neprojde na emisích, protože se to bude hlásit jako jiný motor.

To znamena ze kdyz bych do toho bloki hodil vacku 44kw tak by to melo byt ok  protoze zbytek motoru je stejnej 

takovou zkušenost nemám, teoreticky by to fungovat mohlo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.