Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Jezdí a občas nějaké dojezdí. Podle mě je to blbost dělat: auto je prakticky neprodejné - neprojde evidenčkou. A taky budeš muset počítat s "vícenáklady" na emisích - auto bude mít najednou o dvě třídy lepší euronormu. 

• o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdarec hlapy potřebuju radu jde mi čiste o mechanickou funkci je možne do fabie puvodne 1.4 mpi 44kw AZF  vymenit motor za 1.4 mpi 50kw AQW jde mi cistě oto jestli bude auto fungovat jak ma diky 

Vloženo

Tak v první řadě záleží, co vše zahrneš pod slovo "motor" - musíš dát jiné i výfukové svody a pak je hlavně jiná ŘJ. V závislosti na ročníku se mohou objevit drobné nuance v elektroinstalaci.

Vloženo

Clapi sháním motor AQW kdyby někdo něco měl, nebo o něčem věděl. Ten náš dojezdil. Přítelka dokázala ujet bez oleje 8km. :D

Já to generálkovat nechci. Jednak se škodovkou nemám zkušenosti, jednak netuším co stojí díly a taky nevím co bylo příčinou úniku oleje. Motor je pořád v autě.

Vloženo
On 9. 11. 2017 at 6:29 PM, lackaplacka said:

Clapi sháním motor AQW kdyby někdo něco měl, nebo o něčem věděl. Ten náš dojezdil. Přítelka dokázala ujet bez oleje 8km. :D

Já to generálkovat nechci. Jednak se škodovkou nemám zkušenosti, jednak netuším co stojí díly a taky nevím co bylo příčinou úniku oleje. Motor je pořád v autě.

Mam motor nalitano 170 nove rozvody +tesneni pod hlavou  motor v aute mozno natocit a poslechnout AQW cena 7000kc 

Vloženo
V 9. 11. 2017 na 18:56, hubo44 napsal:

To bude asi  AZQ aked sa zadre 1,2-ka tak sa zvykne pretočiť posledne hlavne ložisko a pohne sa aj blok.  Ak je zadrete bez oleja.

Pardon prehliadol som že sa jedna o 1,4 MPI.

Vloženo
On 9. 11. 2017 at 10:18 AM, Wittmann said:

Tak v první řadě záleží, co vše zahrneš pod slovo "motor" - musíš dát jiné i výfukové svody a pak je hlavně jiná ŘJ. V závislosti na ročníku se mohou objevit drobné nuance v elektroinstalaci.

Jedna se o holej blok aqw a na něm jsou svody 50kw sani klabka vstriky  z puvodni 44kw AZF co bylo v aute 

Vloženo
3 hours ago, Wittmann said:

sání je snad také jiné

Sani uz tam mam to 44 motor bezi ale na volnobeh obcas poskubava tak nevim zda je zrada nekde jinde nebo jeslti by nebylo lepsi flaknout tam i vacku z 44 

Vloženo
6 hours ago, Wittmann said:

A ŘJ máš jakou? Základní rozdíl je podle mě vačka, svody, ŘJ a možná to sání. Vstřiky jsou myslím stejné, klapka asi taky.

Ridici jednotka je pivodni 44 kw 

Vloženo
13 hours ago, Wittmann said:

tak to je špatně. SW je jiný. Akorát, že když dáš správnou jednotku, tak to neprojde na emisích, protože se to bude hlásit jako jiný motor.

To znamena ze kdyz bych do toho bloki hodil vacku 44kw tak by to melo byt ok  protoze zbytek motoru je stejnej 

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...