Lukas Rigo Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Zdravým , chcem sa spýtať , mám octáviu 1,6 tdi A7 , auto\motor ide bez problémov , skôr mám problém s prevodovkou , rýchlosti mi radí úplne bez toho aby som to cítil , ale občas keď zastavím a idem sa rozbehnúť tak mi trošku zavybruje plynový pedál , pri rozjazde a pri preradení 1-2 , na vyšších rýchlostiach mi to nerobí krásne preraďuje a aj podraďuje . neviete čo s tým ? poprípade skúsenosti aké máte s tými prevodovkami ? na 1,6 tkách ? ešte mi to občas pomalšie reaguje ked zaradím R-ko tak to pár sekúnd trvá dokým preradí a začne cúvať . , ešte po zaradení D- občas sa rozbehne a občas to stojí na mieste . Mám 128xxx tis km , olej som menil pri 110 tis. a spotrebovo sa hýbem 4,5-5,0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 tak tobě vibruje plynový penál která je elektronický ? Zajímavé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 31. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2017 Na DSG trochu trva prechod z D na R. Je to normalne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Rigo Vloženo 1. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 (editace) před 11 hodinami, 15degren napsal: tak tobě vibruje plynový penál která je elektronický ? Zajímavé... pri rozjazde cítim vybrovať pedál , a auto sa mi tažsie rozbieha , a je to od rpevodovky či to niekto nemal , pretože občqas sa rozbehne uplne pohode ale občas tomu trva a ani sa nerozbehne len začne vybrovat ked pridam plyn Editováno: 1. Srpen 2017, autor: Lukas Rigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 NO to se ti ale klepe auto ne plyn, to prostě není totiž možné, protože tam není žádné mechanické propojení s vnější částí vozu :-) Jinak když se podíváš na web sixty, tak v 99 ze 100 případů způsobuje všechny problémy mechatronika a v tom jednom to jsou lamely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Rigo Vloženo 1. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 dobre tak ďakujem za upresnenie , čiže podstate ked vymením tú mechatroniku tak by to malo byť v poriadku ? teda jazdiť bez toho vybrovania Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
15degren Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Nemám tušení asi by to bylo lepší dát do servisu co myslíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Mechatronika DSG uff. Daj to pozriet niekomu, kto tomu rozumie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Rigo Vloženo 2. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 před 19 hodinami, 15degren napsal: Nemám tušení asi by to bylo lepší dát do servisu co myslíš ? bolo to tam , nič mi nepovedali že nič tomu neni , pri výmene oleja mi povedali že vyzerá byť v poriadku , práve vtedy ked to skúšal to išlo v poriadku ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Pokias tvoja A7 je dq200, tak za to vybrovanie su zodpovedne spojky opotrebovane.Skus toto. Ked sa rozbiehas pomaly a preradi ti z 1 do 2, daj mu o 1 sec dlhsie (uber plyn). Sent from my EVA-L19 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Rigo Vloženo 2. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 před 2 hodinami, Zdens123 napsal: Pokias tvoja A7 je dq200, tak za to vybrovanie su zodpovedne spojky opotrebovane. Skus toto. Ked sa rozbiehas pomaly a preradi ti z 1 do 2, daj mu o 1 sec dlhsie (uber plyn). Sent from my EVA-L19 using Tapatalk ked sa mi to bude zasa robiť ,t ak to skúsim ubrat troksu plin , je to vždy ked sa rozbieham1-2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Quote 5) závada - a) vibrace/ škubání při řazení z 1r. na 2r. (několikanásobné škubání ne jen jedno škubnutí) - vibrace /škubání při akcelaraci na 2r. - projev trvá cca. 2 sekundy rozmezí otáček motoru 1 200 - 2 000ot/min při přidání plynu cca. 20% při zatočení vozidla - vibrace, nebo při zrychlení z rychlosti 5 - 10km/h c) vibrace/škubání při rozjezdu na Z rychlost Příčina: krátkodobý nerovnoměrný přenos síly mezi obložením spojky K2 a přítlačným kotoučem, to má za důsledek nerovnoměrný přenos kroutícího momentu při různých rychlostech prokluzu spojky K2 Kedze je 7 DSG DQ200 prevedovka ktora ma suche spojky, tak tie spojky sa vedia dost rychlo opotrebovat. (Rychlo sa prehreju. Najcastejsie v mestskej prevadzke). Je to bezna vec pre 7 DSG. Oprava je taka, ze sa vymeni spojkova sada prevodovky (cca 10 000 kc material, ± 6 000 praca) Skus pri pomalo rozbehu po preradeni do 2jky pockat sekundu. Spojka by sa mala zahryznut a potom uz nepreklzne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas Rigo Vloženo 2. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 (editace) před 21 minutami, Zdens123 napsal: Kedze je 7 DSG DQ200 prevedovka ktora ma suche spojky, tak tie spojky sa vedia dost rychlo opotrebovat. (Rychlo sa prehreju. Najcastejsie v mestskej prevadzke). Je to bezna vec pre 7 DSG. Oprava je taka, ze sa vymeni spojkova sada prevodovky (cca 10 000 kc material, ± 6 000 praca) Skus pri pomalo rozbehu po preradeni do 2jky pockat sekundu. Spojka by sa mala zahryznut a potom uz nepreklzne. ďakujem , budem riešiť výmenu pod doovolenke cca 1600km by to malo zvládnuť Editováno: 2. Srpen 2017, autor: Lukas Rigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 2. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Lukas Rigo - bezprostředně předcházející příspěvek se necituje! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.