nana Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Dobrý den, mám OIII, 1.4 TSI, , koupeno nová říjen 2015. Dnes jsem byl v servisu si nechat vyměnit kabinový filtr. Při té příležitosti mi napsali tento text: " Na vozidle je nutno v budoucnu provést úkon - Servisní Ak, 90K1099001 Přeprogramování řídících jednotek." No to mi vůbe c nic neříká. Ani paní v příjmu servisu toho moc nevěděla, jen že ji to ukazuje počítač a že je to zdarma a trvá to prý několik hodin práce v servisu. Prosím, zda někdo mi může věc objasnit. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 1. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2017 Nový sw některé, nebo některých řídících jednotek. Prostě škodovka vydala nový soft, který nejspíš opravuje nějaké chyby v tom původním, tak ti ho tam nahrají. Mám takový pocit, že v servisu nikdo nebude přesně vědět, čeho se ty změny konkrétně týkají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nana Vloženo 2. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 2. Srpen 2017 Děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.