Kadly Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Ahoj. Chtěl bych se zeptat zda je možné vyměnit tohle autorádio (BEAT) za 2din autorádio. + co k tomu budu potřebovat Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Nebude otvor malý pro 2DIN... Si myslím že 2DIN co se dává do Fábie tam nevleze.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadly Vloženo 3. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Už jsem to vyřešil Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 A jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 3. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Asi vyřízl větší otvor pro 2DIN rádio . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadly Vloženo 3. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Srpen 2017 Koupím tenhle plastový díl přístrojové desky kolem autorádia a vyměním to místo toho původního. https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j1858089f47h-uchyt-pro-spinace-skoda-30564.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 4. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 (editace) Když už to budeš objednávat, nezapomeň ještě na rámeček: https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/5j08580699b9-krytka-radia-skoda-20460.html Pro demontáž Beatu se používá přípravek T30005, buď si ho seženeš, nebo to budeš muset nějak ošálit. Viz dílenská příručka Elektrická zařízení, skupina 91, část 1.4 - Demontáž a montáž autorádia. Proč vůbec ta výměna? Budeš dávat navigaci? Protože kvůli rádiu mi to přijde zbytečné - Swing má sice možná lepší příjem, ale to stejně nevyužiješ, protože Beat má jenom jeden anténní vstup a tak se obávám, že druhou anténou nebude auto vůbec vybaveno. Navíc budeš mít od rohu 2DIN krytu otlačené koleno. Editováno: 4. Srpen 2017, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kadly Vloženo 4. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2017 Vyměnit to chci kvůli navigaci, rádiovýmu příjmu a chci aby to auto vevnitř trochu vypadalo. o rámečku vím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bodi Vloženo 24. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2019 Řeši jsem stejný problém a pomohl mi ocelový pásek na hadice. 2 pásky na koncích jsem udělal výřez jako ns origo přípravku.Pásek cvakl radio se zachytilo do oček na závit pro utahování pásku a rádio šlo ven. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.