pepino17 Vloženo 5. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2017 Zdravím chcel by som vediet čo to za vec,načo služi.Pri upratovaní auta som rozobral tapec za zadním sedadlom a našiel som toto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino17 Vloženo 7. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 To nik nevie čo to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jipol57 Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Já jsem trochu pátral v příručkách, ale nic mně nenapadá. Musíš se taky trochu více rozepsat kde to je. "Tapec za zadním sedadlem" to je široký pojem. Obrázek měl mít širší záběr. Je to vlevo, vpravo, uprostřed.... Jaký máš rok výroby, výbavu, atd. Mohla by to být ŘJ asistenta parkování, ale ten vypadá jinak, nebo něco k bočním aierbagům ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 7. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2017 Fotka je navíc neostrá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dula Vloženo 8. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Ten senzor bočního airbagu by to mohl být. http://bazar.automedik.cz/AMD4245969865/skoda/roomster Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepino17 Vloženo 8. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2017 Ďakujem za odpovede ale plodla DULA =foto = by to mohol byt senzor airbagu.Inač nachadza sa to za lavím zadním sedadlom,možno je aj za pravím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.