pepino17 Vloženo 5. Srpen 2017 Vloženo 5. Srpen 2017 Zdravím chcel by som vediet čo to za vec,načo služi.Pri upratovaní auta som rozobral tapec za zadním sedadlom a našiel som toto. Citovat
jipol57 Vloženo 7. Srpen 2017 Vloženo 7. Srpen 2017 Já jsem trochu pátral v příručkách, ale nic mně nenapadá. Musíš se taky trochu více rozepsat kde to je. "Tapec za zadním sedadlem" to je široký pojem. Obrázek měl mít širší záběr. Je to vlevo, vpravo, uprostřed.... Jaký máš rok výroby, výbavu, atd. Mohla by to být ŘJ asistenta parkování, ale ten vypadá jinak, nebo něco k bočním aierbagům ... Citovat
Dula Vloženo 8. Srpen 2017 Vloženo 8. Srpen 2017 Ten senzor bočního airbagu by to mohl být. http://bazar.automedik.cz/AMD4245969865/skoda/roomster Citovat
pepino17 Vloženo 8. Srpen 2017 Autor Vloženo 8. Srpen 2017 Ďakujem za odpovede ale plodla DULA =foto = by to mohol byt senzor airbagu.Inač nachadza sa to za lavím zadním sedadlom,možno je aj za pravím. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.