Petr's Vloženo 10. Květen 2016 Sdílet Vloženo 10. Květen 2016 Pánové mam dotaz.Rozbila se mi zadní část rolekty na panoramě,nestahuje se. Neměl to někdo z Vás někdy rozdělaný?Potřebuju vědět co je tam za mechanismus.Budu muset sundat tapecírunk a podivat se co se tam stalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 11. Květen 2016 Sdílet Vloženo 11. Květen 2016 Vzhledem k bezproblémovosti panoramy pochybuju, že ti někdo odpoví. ŠA, pokud vím a klidně mě někdo opravte, mění panoramu včetně roletek jako jeden celek, tak je otázka, jestli se po sundání tapecírungu vůbec k něčemu dostaneš. V každém případě to, prosím, nafoť a fotky vč. popisu a výsledku sem hoď, kdyby podobná porucha postihla někoho z nás, ať ví, co ho čeká. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Ahojte. Mám problém se Roomsterem. Roleta na panoramatické střeše není ve vodítku ale při zadělávání rolety padá jakoby ta síťka dovnitř do auta. Dá se roleta nějak opravit? Nemá někdo montážní návod? Z Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 Tak že jezím tak jak je to na fotce stále s rozdělanou střecho což není ve slunných dnech moc dobré obzvlášť pro děti co sedí vzadu. Fotku ja padá roleta dovnitř nemám musel bych vyfotit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2017 (editace) Skus si pozriet dielensku prirucku, mozno zistis ako rozobrat a teda aj opravit Editováno: 6. Srpen 2017, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr's Vloženo 10. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Ahoj,mam stejnej problém,je to tím,že se síťka odlepila od vodící lišty.Opravit by to šlo jedině rozděláním roletky a nalepením zpět,ale je to dost náročnej úkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Rozdělanou roletku mám, ale lepit to je takřka nemožné. Takže aktuálně jezdím v setupu "zadní díl off" :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 10. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2017 Můžeš sem dát foto jak tam ta roletka drží a proč to nejde přilepit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kane13 Vloženo 14. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Už to mám zase složeno. Můžu se podívat v popelnici. jestli je tam zbytek roletky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Safírový.vlk74 Vloženo 27. Červen 2019 Sdílet Vloženo 27. Červen 2019 Dobrý den, mám stejný problém s roletku jak jste měl vy a navíc ji mám i natrženou tu roletku. Chtěl bych se zeptat jak jste to vyřešil a jestli névíte jestli se dá někde koupit nová ,.nikde jsem ji nenašel.Děkuji moc za odpověď.Milan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volfpe Vloženo 22. Září 2020 Sdílet Vloženo 22. Září 2020 Dobrý den, řešil někdo další prosím podobný problém? Mám verzi Scout a na jedné straně je siťka vypadlá. V zadní částí skoro celá a v přední kousek. Vysunout i zasunout siťku jde celou, ale vzhledově to vypadá už hůře, jak to plandá. Budu moc vděčný za radu :-). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maros2470 Vloženo 27. Srpen 2024 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2024 Zdravím. Mám služebního Roomstera, ve kterém je manuálně ovládáná střešní sluneční clona (dvě části proti sobě). Když zastíním střešní panorama proti slunci a po čase se k autu vrátím je panorama bez clonění (zasune se roleta), takže vnitřek auta je rozpálený. Nevím jak to má správně fungovat, ale předpokládal bych, že když praží slunce, mělo by panaroma zůstat zacloněno. Můžete mi někdo poradit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.