dmundy Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Dobrý den, prosím o radu. Mám Superb facelift combi a dnes jsem si všiml vypadlé hadičky, která mi trčí z pravého zadního podběhu. Nevíte náhodou někdo co by to mohlo být? Děkuji za radu. Mějte se fajn. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Nemůže to být přepad benzínu/nafty od víčka nádrže? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmundy Vloženo 13. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Díky, taky mě to napadlo, dá se tam nějak dostat z podběhu? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superb2 Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 Rozeber viko nadrze, je to jen jeden sroub... uz to tu nekde bylo... a kdyz to vyndas tak tam uvidis kam hadicka patri... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dmundy Vloženo 14. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2017 Díky, zítra na to mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 31. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2023 Kam je dole zaústěná ta hadička? Vede do nějaké odkapové misky nebo jen volně trčí někde v prostoru? Mám tu hadičku ucpanou a potřeboval bych ji pročistit. Dík za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tom01 Vloženo 31. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2023 Já ji měl z výroby skřípnutou šroubem, co drží podběh 😆. No, opravil jsem si to sám, sundat podběh (nebo aspoň povolit jeho potřebnou část), ten spláclá konec jsem uřízl. Pak jsem to zdrhovací páskou vhodně upevnil k nějakému vhodnému úchytu, ať se to tam nebimcá. Píši tedy o Rapidu, ale všechny Škodovky to mají stejné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ort Vloženo 31. Červenec 2023 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2023 Na sedanu jí mám volně položenou na podběhu, nikde jsem tam nenašel žádný držák. Hadičku stačí jen podebrat šroubovákem v místě pod víčkem a pak nasunout zpět, podběh není třeba demontovat, pokud teda nebudeš rovnou čistit i hrany blatníků. 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 1. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2023 Panove diky. Preci jen odsroubuju podbeh a kouknu pod nej. Na par videich jsem videl, ze jde dole hadicka do nejakyho nkolinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy_123 Vloženo 28. Říjen 2023 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2023 Tak jste meli pravdu. Hadicka jen volne visi dolu. Pri jejim cisteni jsem vyndal cele vicko nadrze (jeden sroubek) a vysrouboval 3 srouby drzici cast podbehu. V podstate to bylo zapotrebi, jinak bych nezatahl hadicku zpet na puvodni misto. Akce max na 30 minut i s cistenim hanicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.