Návštěvník Vloženo 13. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 13. Srpen 2017 (editace) Zdravím, mam problém u Rapida z druhé ruky s tím, že se nedá připojit žádné zařízení přes Bluetooth. Když v maxi dotu zkusím navázat spojení, hledá to jen telefon původního majitele který do toho nacpal všechny čtyři telefony (pokud se nepletu, tak víc to myslím nejde, takže přidat další nepůjde), tovární nastavení je nesmaže, zůstanou tam jakoby zařízení bez názvu a při pokusu smazání z možnosti Přehrávač hudby píše, že je používáno zařízení jako telefon. Škoda servis absolutně netuší, zkoušel jsem androidy, zkoušel jsem iPhone, iPad, vytáhnout pojistky pod volantem a pořad nic. Nevíte někdo, co s tím? Jinak to tak je už asi rok a půl a neřešil jsem to, pak jsem v Transitu videl, ze to jde jen tak smazat, tak už mě to rozčílilo. Editováno: 13. Srpen 2017, autor: HANSvonAVENTADOR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Polik.cz Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 Dobrý den, povedlo se Vám zjistit jak dostat ty uložené telefony z paměti? Také jsem koupil automobil z druhé ruky, jsou zde uloženy telefony a nevím jak se jich zbavit. Děkuji za případnou informaci. S pozdravem Gorol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 7. Srpen 2021 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2021 Kdysi v Citigo se mi to povedlo, ale jak už nevím, ale určitě to nějak jde. V salonu se připojila prodávající, telefon jsem měnil a 100% jsem to odstranil. Nepomohl jsem, ale třeba tě to nastartuje a povede se. ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hanyzek Vloženo 1. Duben 2023 Sdílet Vloženo 1. Duben 2023 Ahoj , přišli jste na to , jak zařízení odstranit ? Pořád mi u starých zařízení rapid píše , že nelze odstranit , protože zařízení je používáno jako telefon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.