TomV Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 Ahoj chci se zeptat jestli ste je nekdo uz daval na OII. Tatovi u vyrobce rekli ze na to maj v servisu nejakou montazni mrizku...? Myslel jsem ze to neni slozity... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 No, môžu mať nejaký špeciálny prípravok, teda tú mriežku, pomôcou ktorej to ľahšie umiestnia na to správne a presne určené miesto. Samotná montáž je jednoduchá (robil som to na Fabii), treba len hneď na prvý pokus tú lištu správne umiestniť, lebo ak sa raz dotkneš tým samolepiacim pásom karosérie, ťažko to bez poškodenia odlepíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 6. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2006 v pohode, lepil jsem si to sam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 8. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2006 Jde to naprosto v pohodě, odmastíš práh, přilepíš a je to, chce to jen dát pozor aby to člověk nalepil hezky rovně ale zvládne to každý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rici Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 Je na to montážní šablona, která zajistí správné usazení lišt. Dělal jsem si to sám a tu šablonu jsem si koupil za 200 kč. použiješ ji jen jednou a pak ti už na nic neni. Takže kdyby ji někdo potřeboval, tak je k mání. Prostějov a okolí a nebo o víkendech Strážnice. Čau Rici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host aka Vloženo 18. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2006 (editace) Já jsem to na O 1 lepil cca. před měsícem taky sám. Pořádně odmastil prahy, nastavil jsem si lišty do požadované polohy, boky lišt na prahy obtáhnul tužkou, sloupl pásky, nastavil mezi namalované čáry a přilepil. Pohoda. Abych dával za šablonu třetinu ceny těch lišt, to fakt e-e. Jo, jinak výrobce vřele doporučuje teplotu prostředí při montáži min. 18 st.C., takže v současné době předpokládám bude k montáži potřeba garáž či jiné vhodné místo. Editováno: 18. Říjen 2006, autor: aka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 22. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2006 (editace) Taky jsem si dneska lepil sam.S pomoci sablony,prace tak na pul hodiny. Odmastit , nalepit, hotovo. Sablony klidne pujcim ( okr. Plzen), nebo za 200,- zaslu na dobirku. Prah.listy_predek Editováno: 5. Listopad 2006, autor: Harley1006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 A jeste jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harley1006 Vloženo 5. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 5. Listopad 2006 A zadni dvere..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 11. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2006 (editace) chlapi tady mate komplet sortiment prahovych list na OII, je to kompletni co nabizi vyrobce, v prislusenstvi skoda lze zakoupit pouze vybrane typy http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=14469 co se tyce montaze tak tam vrele doporucuji podle navodu a dodrzet tu teplotu alespon 15°C a lze to samozrejme nalepit spravne i bez sablony ale chce si to na sucho treba tuzkou naznacit na prah.... ta sablona se vyrabela hlavne pro montaz na lince kdy pracovnik musi tech list nalepit nekolik za hodinu tak aby to stihal.... kdyby mel nekdo zajem jeste o takovou malou hezkou dekoraci pro OII tak je pod timto odkazem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15553 Editováno: 11. Listopad 2006, autor: luke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tak já jsem si pořídil prahové lišty celé černé, bez štítků. U nás v práci jsou na služebákách a ten štítek chytá už po roce a půl takovoo dovnou patinu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 tak to se mam asi na co těšit, mam je rok a jestli chytnou nejakou patinu, tak budu pekne nas*anej. btw vztahuje se i na tyhle vyrobky nejaka zaruka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Určitě by měla, je to normální výrobek, tak dva roky.. Nevím, co to na těch autech dělá, ale fakt mi to nepřišlo moc vzhledný, vypadalo to takový laciný..proto jsem vybral jen ty černé, ty jsou takové decentně elegantní..k tomu Flamencu se černá hodí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 mě se na tom ty hlinikový štítky Škoda právě docela líbili. voda se tam moc nedostává, pošlapaný to taky neni, tak mě ani nenapadá, čím by tam ta patina mohla vznikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Na první dojem to chytá takovou tu rezavou patinu, je to po krajích zašlé..lehce dozrzava.. Nevím ale jak je to možný, někde jsem slyšel, že je to nerezová vložka, asi si budu muset do práce půjčit magnet a prozkoumat to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Na první dojem to chytá takovou tu rezavou patinu, je to po krajích zašlé..lehce dozrzava.. Nevím ale jak je to možný, někde jsem slyšel, že je to nerezová vložka, asi si budu muset do práce půjčit magnet a prozkoumat to.. lepší chytit patinu, než nějakou ošklivou chorobu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Na první dojem to chytá takovou tu rezavou patinu, je to po krajích zašlé..lehce dozrzava.. Nevím ale jak je to možný, někde jsem slyšel, že je to nerezová vložka, asi si budu muset do práce půjčit magnet a prozkoumat to.. lepší chytit patinu, než nějakou ošklivou chorobu Tak to každopádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 (editace) Tak já jsem si pořídil prahové lišty celé černé, bez štítků. U nás v práci jsou na služebákách a ten štítek chytá už po roce a půl takovoo dovnou patinu.. ja mam rok a pul a bez problemu a znam spoustu dalsich jeste dele na aute a taktez bez problemu takze muzes mit vadnej kus, muzes to prosim nafotit a poslat mi to na luke19@centrum.cz? napis nejak to nafot a ja to prohlidnu primo s vyrobcem a ozvu se Editováno: 12. Listopad 2006, autor: luke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tak já jsem si pořídil prahové lišty celé černé, bez štítků. U nás v práci jsou na služebákách a ten štítek chytá už po roce a půl takovoo dovnou patinu.. ja mam rok a pul a bez problemu a znam spoustu dalsich jeste dele na aute a taktez bez problemu takze muzes mit vadnej kus, muzes to prosim nafotit a poslat mi to na luke19@centrum.cz? dik Zkusím to vyfotit, všiml jsem si toho na jednom služebáku u nás na úřadě, původně jsem je chtěl taky s logem, ale na tom autě to fakt vypadá děsně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 Tak já jsem si pořídil prahové lišty celé černé, bez štítků. U nás v práci jsou na služebákách a ten štítek chytá už po roce a půl takovoo dovnou patinu.. ja mam rok a pul a bez problemu a znam spoustu dalsich jeste dele na aute a taktez bez problemu takze muzes mit vadnej kus, muzes to prosim nafotit a poslat mi to na luke19@centrum.cz? dik Zkusím to vyfotit, všiml jsem si toho na jednom služebáku u nás na úřadě, původně jsem je chtěl taky s logem, ale na tom autě to fakt vypadá děsně.. to je vec nazoru kazdopadne prevlada nazor ze dekorativni jsou hezci nez celoplastovy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 12. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2006 ja si hlavně myslel, ze ty celoplastovy si ani nikdo nekupuje... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 13. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2006 Já je mám.. a k tomu flamencu hodně ladí i celé černé, ale je to samo věc názoru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spolda Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Lišty jsem si taky přidělával bez šablon a jde krásně:-) Trošku zručnosti, nic víc:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 14. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2006 Přesně, šablony jsou pro firmu, která je bude sekat jak Baťa cvičky..když to člověk dělá doma, je mi jedno, že si s tím budu dvě hodiny hrát..jiná věc je, kdyby mně to právě mělo živit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willis Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Nevím jestli to už někdo tady psal, ale výrobce pro Auto Škoda je firma Pajr a synové, najdete je na www.pajr.cz, sídlí u Nymburka a je tam i rozdíl v ceně u nich je to za 960 a Škody mám dojem za 1.700,-Kč. Lepí se to i bez toho mustru dobře, jen rozmyslet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.