jartoo Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Ahoj vsem, jen tak dotaz pro oko znaleho. Mohl by mi někdo napsat, jestli může identifikovat co je to za kabel, který je pod sedačkou spolujezdce. Bližší popis nemám, jen jsem tak začal přemýšlet když jsem si ho teď všiml. Vyhrivani nemám, že by hlásilo auto nepripoutani se, to také nemam. Je to 1.9tdi combi, 2001 Thx. Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 19. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 Co airbag? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Vloženo 19. Srpen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2017 (editace) Tak jsem lama. Díky, to mě donutilo napodruhé nepřehlédnout napis. O tom jsem ani nevěděl, že má sedakovy pytle. mám ji pár dní. Skok že starší oktavky, která si o tomhle mohla nechat zdát, no tak jezdím bezpečněji. Asi zavíráme topic:)mejte se. admin, pls lock Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk Editováno: 19. Srpen 2017, autor: jartoo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.