Encore1106 Vloženo 24. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2017 Ahoj, máte někdo zkušenosti s reflexníma fóliema na SPZ? Kvalita, jak drží, jak odráží světlo a podobně, kde pořídit. Pro vysvětlení - NEplánuji skrývat písmena před radary, ale naopak. Mam poškozenou RZ po nehodě u nějaký ten rok, písmena jsem opravil černou barvou, ale poslední dobou mě špatně snímají a rozpoznávají závory za horšího světla. Předpokládám, že je poškozená původní reflexní vrstva na značce. Proto by rád koupil reflexní fólii a nalepil ji na místa s bílou barvou (nebo přes celou značku a pismena vyřízl). Máte někdo nějaké tipy? Děkuji :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rady4 Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 Prehod SPZ predni ze zadni, nejlepe pred STK k vuli nalepkam. Na ty folie bych vubec nesazel a navic to muze byt z pohledu organa problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 25. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2017 A není snažší si nechat vyrobit 1x duplikát za poškozeonu RZ. Po novým to zákon už pár měsícu umožnuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 27. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2017 Vyměň obě značky za nový jiný, nic jiného s tím neuděláš, žádný duplikát nikde ne získáš, to je blbost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Encore1106 Vloženo 19. Prosinec 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2022 Abych uzavřel před lety otevřené téma, přidávám cca rok starý postřeh: Nechal jsem problém vyhnít, až to loni na STK technik označil jako závadu, dal technickou na 30 dní a ať si jdu značky vyměnit. Zašel jsem tedy na magistrát (pracoviště Registr vozidel) s poškozenou RZ, velkým TP, doklady a 600,-Kč v kapse. Vyplnil žádost, odevzdal na místě poškozenou RZ, zaplatil 600,-Kč za výrobu nové značky, která má být hotova do 15 dní od podání žádosti. Po 10 dnech jsem tam zkusil zavolat, kdyby náhodou a paní mi sdělila, že RZta už je na místě, tak jsem si ji šel opět s doklady vyzvednout. Po 10 dnech jsem tedy mohl opět jezdit, s novou tabulkou s původním číslem. Vystavit tedy lze novou tabulku se stejným číslem, pokud jim tam máte co přinést - tabulku máte poškozenou, nikoliv ztracenou. Hodí se to v případě, že se vám nechce nikde řešit změny RZ v zavedených systémech, pojišťovnách a měnit doklady. Chce to naplánovat, kdy se bez auta pár dní obejdete. A těch 600,- ušetříte za těch pár dní neježděním. Historka z natáčení: Jiný technik na opakované STK se dočetl v protokolu, že má zkontrolovat RZtu a podivoval se nad tím, že mám stejná čísla. Prohlížel si ji div ne pod lupou, svítil si na ni, škrábal do ni nehtem a nechtěl mi uvěřit, že je originál. Tak když jsem mu to po třetí zopakoval a trval si na svém, tak to uznal a ještě se pohoršoval nad tím, že tohle někdo absolvuje a zaplatí, když za méně peněz může mít značky dvě. Až ho uzemnil jeho kolega, že pro to někdo má holt důvody, které nechápe. Trochu mě děsí, že takový "technik" rozhoduje o tom, které auto projde nebo neprojde, čekal bych od nich trochu větší přehled o tom, o čem rozhodují. P.S.: Nechávat si dělat duplikáty z neofiko nabídek nedoporučuji, viděl jsem nedávno tabulku z jedné stránky na Velmi Impozatní Personalni RZty tečka cé zet a i Stevie Wonder by viděl, že to je duplikát. Bez prolisů na známky, unijní znak jak namalovaný pastelkama v jiném odstínu, ani nezasahoval do krajů a ani text nebyl 100%, takže dobrá tak akorát přitlouct do garáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arnie J Vloženo 10. Květen 2023 Sdílet Vloženo 10. Květen 2023 Dobré info, díky, právě řeším to samé :) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.