Publikováno Srpen 25, 20178 r ahoj chlapci ako ste riesili ten problem s tym predinstalovany handsfree dal som tu krasnu vec dole zostali tam diery jak do r..ti co s tym da sa niekde zohnat takato lista???
Srpen 25, 20178 r To si jako myslíš, že sem něco dáš a za čtyři hodiny tady budeš mít odpověď? Budeš muset čekat.
Srpen 27, 20178 r Myslím, že na stránkách, kde jsi stáhnul fotku té děravé palubky, je řešení rámcově popsané.
Říjen 29, 20177 r Zdravím, tohle je můj první příspěvek tady na foru tak snad bude správně. Mám v autě po předchozím majiteli díru po co tehdy býval asi držák na starou Nokii nebo co to tsm montovali viz obrázek. Zkoušel jsem hledat ale nepovedlo se mi najít co by stálo náhradní část palubovky popřípadě jestli by vás nenapadlo jak to užitečne využít a zamaskovat... Díky moc za rady.
Březen 7, 20187 r http://www.opravaplastu.cz/foto/703-skoda-superb-i-zadelani-orig-der-po-telefonu.html Tady to umí. Oprava velkých děr vychází co jsem se ptal cca na 3tis
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.