jakub benes Vloženo 8. Květen 2012 Sdílet Vloženo 8. Květen 2012 videl bych to na slabou baterku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 9. Květen 2012 Sdílet Vloženo 9. Květen 2012 Baterie je OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whisky69 Vloženo 1. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2012 Dobrý den, mam uplne stejny problem a nikdo nevi o co jde... Baterka je nova, takze predpokladam ze OK. Ma nekdo nejakej napad cim to muze byt? diky za vsechny navrhy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 10. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2012 (editace) edit: Bude to ložiskem ( nábojem ) kola .. si myslim ale nechce se mi ho menit kdyz je OK a nehuči nic jineho me nenapada.. čidlo jsem vymenil a porad stejne.. tak typuju už jen to ložisko a jeho magneticky proužek :-) Už konecne jsem se dostal k diagnostice a jedno ložisko - sensor g47 ukazuje ze se toto kolo otači asi o 3km rychleji nez ostatni takže ja problem vyřešim koupi noveho ložiska asi na ježiška Editováno: 5. Listopad 2012, autor: BiGGy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maik1 Vloženo 2. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2012 Dobrý den, už jste vyřešili tu blikající ESP? Mám stejný problém, který se ale vyskytnul až po výměně náboje. Do té doby bylo vše v pořádku. Po výměně náboje se i při pomalém rozjezdu (pouze po nastartování) rozbliká ESP a omezí se výkon na pár vteřin (někdy 2 jindy 4 vteřiny) a pak je celou cestu klid až do zastavení, vypnutí motoru a uzavčení vozidla. Děkuji za rady, jak to opravit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 Ahoj už vim přesně čim to je.. me se ten problem objevil taky až po vymene naboje ložiska... jestli mas jeste fakturu od naboje tak ho bez reklamovat... pomoci diagnostiky jsem zjistil ze novy naboj ukazuje jine hodnoty nez ostatni kola... tim padem si auto mysli ze jedno kolo prokluzuje jak na snehu a proto se rozblika ESP... Na naboji je magneticky kroužek ktery je asi špatny proto ukazuje jine hodnoty. TAKŽE VYMEN NABOJ ZA JINY A BUDE TO OK. ja kupoval tento naboj : http://www.nd-skoda-volkswagen.cz/cz/autodily-skoda/octavia-ii/podvozek/podvozek/915-lozisko-kola-predni-4-srouby-octavia-ii-2004-orginal.html Pry original a dela mi to to same jako tobě... bohužel jsem nekde stratil fakturu tak u mě reklamace nehrozi a budu muset koupit druhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maik1 Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 (editace) Ok, díky za radu. Edit: Tak výměna náboje opravdu pomohla, už to běží tak jak má. Díky Editováno: 11. Prosinec 2012, autor: maik1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 3. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2012 JJ neni zač jen ja jsem byl tak blby a nekde ztratil fakturu lidka blbost no.. ted muzu koupit nove a to skoro nove vyhodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bublajs Vloženo 18. Únor 2014 Sdílet Vloženo 18. Únor 2014 Svítí mi ESP, diagnostika ukazuje tyto tři chyby: 01435 - vysílač brzdného tlaku 00778 - snímač řídícího úhlu 01423 - snímač stranového zrychlení Chyby nejdou smazat a nejde udělat žádné nastavení, pochopitelně do té doby než se zavady odstraní.Neměl jste někdo s tím nějaký problém, popř. můžete mi někdo poradit na co bych se měl zaměřit? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 bol som v škoda servise závada Jednotka snímačov ESP / vadný statický/č.dielu 7HO 905 652 A, cena dielu 560 Eur.Zohnal som dva ks po výmene žiadna náprava stále chyba jednotky snímačov ESP, nedá sa vymazať. Na prístrojovke svieti kontrolka ESP, tlak v pneumatikách, servo ktoré ide tuhšie. V servise nevedia čo by to mohlo byť nemá niekto skúsenosť s niečim podobným ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Jakou přesně chybu (chyby) to teď píše. Může být i problém v drátech. Začal bych výměnou servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 30. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2015 Bol som v dvoch servisoch škoda každý v inom okrese Výpis záznamu : Elektronika brzd (ABS/EDS/ASR/ESP Mark 60) ( 1K614517AC 0102 ESP Front MK60-AT K0614517AC H14 290 3 Snímač otáčok vzadu vlevo(mech závada sporadická) 290 8 Snímač otáček vzadu vlevo(nepl.signál sporadická) 493 14 Jednotka snímačov ESP(vadný statický) Snímač zadného vymenený závada odstránená len to ESP zostáva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 12. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2015 vymenil som už aj símač ESP,ložisko, krúžok na ložisku bol rozpadnutý. Všetko na palubovke zhaslo len kontrolka ABS zosatala svietit. Nebude to v tom že ten nový snímač ESP treba nastaviť cez VAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 16. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2015 pokud se udělá dobrá diagnostika, tak se chyba odhálí, z toho senzoru pod sedačkou musí jít nějaké hodnoty, pokud chybí všechny, tak není komunikace, pokud jen něco, tak může být vadný, záleží i jestli komunikuje po obouch vodičích atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 nemas aktivni test esp ? netřeba ho dokoncit a pak ABS zhasne?? zkus na parkovisti jet tak 30kmh a delat osmičky do jedne strany a pak druhe.. třeba zhasne ale nesmi prekluzovat kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 17. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2015 pokud je aktivní test ESP, tak je tam permanentně chyba - jízdní test ESP aktivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 včera som to dal na diagnostiku je tam test ESP aktívny nedokončený, skúšal som krúžiť po parkovisku a kontrolka ABS nezhasla, ten senzor pod sedačkou som dával druhý netreba ho nejako spárovať s RJ ABS a až potom sa bude dať dokončiť test ESP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lmiki70 Vloženo 19. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2015 Dnes som znova skúšal dokončiť test ESP ale nič z toho je tam trvalá závada ktorá sa nedá vymazať 493 snímač ESP . Už je tam druhá jednotka a stále to isté. Zajtra skúsim tam dať pôvodný snímač ESP čo mi vykuchali v Škoda Servise ako vadný. Dovtedy sa ABS,ESP, tlak v pneum.na palubovke zobrazoval len občas až keď som tam nedal náhradný snímač tak to začalo svietiť stále, tak si myslím že keď som vymenil ložisko aj snímač otáčok na kolese pravdepodobne to nebolo v snímači ESP ale len v tom ložisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BiGGy Vloženo 4. Září 2015 Sdílet Vloženo 4. Září 2015 taky jsem mel problem dodelat test esp .. vadny krouzek na ložisku . a to ložisko bylo nove asi chyba ve vyrobe . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy Vloženo 21. Červen 2017 Sdílet Vloženo 21. Červen 2017 (editace) uz nic... Editováno: 25. Prosinec 2017, autor: koudy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pockmat Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 Zdravím všechny, před rokem a půl jsem si pořídil z Dánska Octavku 2, r.v. 2008, 1.9TDI, 77kw, nyní má najetu okolo 190xxxkm. Asi před měsícem mně začala svítit kontrolka ESP a přestalo fungovat. Kamoš servisák mně to napíchnul na diagnostiku a zjistil následující chybu: 01435 - snímač tlaku brzdy(G201), 012 - chyba v elektrickém obvodu. Když napíchnul ABS a ESP, tak mu to ukazovalo hodnoty, které byly nesmyslné. Jeho závěr je, že je bud problém v kabeláži nebo jednotce. Je pravda, když jsem si auto dovezl, tak jsem měl problém s el.kabeláží. Z ničeho nic mně přestala startovat, normálně točila, ale nechytla. Nakonec se zjistilo, že jsou porušené ochranné bužírky u kabelů vedoucí k čidlům a řídící jednotka tak nedostávala žádný signál a auto nenastartovalo. Po opravě startuje na prakticky jedno otočení. Neporadíte někdo více? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 28. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2017 Nedavno mel znamy neco podobneho na Touarnu a menil jednotku ABS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pockmat Vloženo 29. Srpen 2017 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2017 Paradoxně ABS samotný funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.