Schwarzwagen Vloženo 4. Září 2017 Sdílet Vloženo 4. Září 2017 Dobrý den, hledal jsem zde na fóru, ale nenašel jsem, že by měl někdo podobný problém. Tak tedy k věci. Mám Škodu Octavia Greenline a vždy když poprvé nastartuji motor, tak má chvíli zvláštní drkotavý zvuk, pokud popojedu par metrů, tak se vše dostane do normálu. Pokud už ten den nastartuji znovu, problém se neopakuje. Stane se to vždy jen při prvním nastartování. Děkuji za rady a podněty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schwarzwagen Vloženo 12. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Opravdu nikdo neví? Spoiler IMG_6463.MOV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 14. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Mne cvirikaju rozvody /mam povodne/ ale to asi tak 5 sekund. Toto vyzera na nieco ine a vaznejsie, isto by som s tym nejazdil a isiel do servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Schwarzwagen Vloženo 14. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2017 Rozvody mám právě vyměněné. Nemohl by to být vstřikovač nebo dvouhmota? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radas1 Vloženo 15. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2017 Doporučuji navštěvu servisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.