Mara08 Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Ahoj všichni, neumíte někdo nakódovat xenony? Nebo nevíte někdo o někom? Je to na rapida r.v 2016 (před FL) 1.4 TDI. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Pomohlo by, keby si uviedol odkiaľ si. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara08 Vloženo 5. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2017 Hradec Králové a není problém někam dojet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 5. Září 2017 Sdílet Vloženo 5. Září 2017 (editace) Presonduj : Vasa z Prostejova, nebo MaroCZ Ova/Opava a kokta7 z HK, ak som sa pomýlil, nech menovaní prepáčia. Kontakty sú niekde tu, pohľadaj. Editováno: 5. Září 2017, autor: Effendi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara08 Vloženo 5. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 5. Září 2017 děkuju moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara08 Vloženo 7. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Září 2017 Xenony už mám naprogramované, ale furt mi palubák píše závadu osvětlení a moc lidí neví co s tím. Někdo ňáká rada? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 To způsobuje jen BCMka co nepodporuje xenony nebo špatně nastavená BCMka. U některých verzí BCM, lze toto hlášení vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jerzi Vloženo 20. Únor 2022 Sdílet Vloženo 20. Únor 2022 U Vasa z Prostějova jsem byl, ale nedal to. Stále závada osvětlení na panelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kvetosm Vloženo 15. Březen 2023 Sdílet Vloženo 15. Březen 2023 ja uz delal nekolik rapidu a nikdy u MR2016 a novejsich nebyl zadny problem .. vzdy vse fungovalo tak jak ma ...a at se jednalo o vymenu na xenony nebo na bixenony s led paskem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.