Neonik Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Zdarec, asi je to blbost, ale když je v autě ticho s puštěným climatronicem, slyším takové ševelení, jak kdyby někde o sebe třely věci, které třít nemají. Máte s tím někdo zkušenosti? Jakmile dám "off", je tam ticho jako v hrobě. Díky za reakce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anorex Vloženo 14. Září 2017 Sdílet Vloženo 14. Září 2017 (editace) Měl jsem jako náhradní vozidlo minulý týden půjčenou současnou Fabii s najetými 1200km a automatickou klimatizací/ventilací (nevím, jestli se to dnes jmenuje climatronic, climatic nebo jak). Tam to už na třetí stupeň rychlosti větráku ševelilo i přes rádio. Editováno: 14. Září 2017, autor: Anorex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 14. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Jo? Já si toho právě nikdy nevšiml, ale uznávám, že jsem to cestou na dovolenou asi docela poslouchal :-) Jinak já myslím, že to s klimatizací jako takovou nesouvisí, dělá to i s vypnutým AC.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neonik Vloženo 14. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Září 2017 Já bych zas nerad zabředal do řešení zbytečností.. :-) Mě to totiž fakt spíš přišlo jak kdyby se někde něco třelo. Zkusím si vypůjčit stejné auto od kolegy a uvidím, jestli něco uslyším, ale nejspíš to bude fakt ono. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.