Neonik Vloženo 14. Září 2017 Vloženo 14. Září 2017 Zdarec, asi je to blbost, ale když je v autě ticho s puštěným climatronicem, slyším takové ševelení, jak kdyby někde o sebe třely věci, které třít nemají. Máte s tím někdo zkušenosti? Jakmile dám "off", je tam ticho jako v hrobě. Díky za reakce! Citovat
Anorex Vloženo 14. Září 2017 Vloženo 14. Září 2017 (editace) Měl jsem jako náhradní vozidlo minulý týden půjčenou současnou Fabii s najetými 1200km a automatickou klimatizací/ventilací (nevím, jestli se to dnes jmenuje climatronic, climatic nebo jak). Tam to už na třetí stupeň rychlosti větráku ševelilo i přes rádio. Editováno: 14. Září 2017, autor: Anorex Citovat
Neonik Vloženo 14. Září 2017 Autor Vloženo 14. Září 2017 Jo? Já si toho právě nikdy nevšiml, ale uznávám, že jsem to cestou na dovolenou asi docela poslouchal :-) Jinak já myslím, že to s klimatizací jako takovou nesouvisí, dělá to i s vypnutým AC.. Citovat
Neonik Vloženo 14. Září 2017 Autor Vloženo 14. Září 2017 Já bych zas nerad zabředal do řešení zbytečností.. :-) Mě to totiž fakt spíš přišlo jak kdyby se někde něco třelo. Zkusím si vypůjčit stejné auto od kolegy a uvidím, jestli něco uslyším, ale nejspíš to bude fakt ono. Díky! Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.