mavojek Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Octavia 3 r.v. 08/2013 - rádio Bolero "za studena" nefunguje první cca 2 minuty displej. Pak začne zpomaleně reagovat, ale dělá si co chce. A po zahřátí tj cca 5-10ti minutách funguje úplně normálně. Až do dalšího vychladnutí a ranního startu. Dělá mi to zásadně jen při teplotě menší než 10 stupňů. Už druhý rok. V servisu dokázali jen přehrát SW nebo nabídli výměnu za 20.000,- což je dost tragédie. Mám pocit, že toto je moje třetí a poslední oktávka :-( ty vrzající plasty a Bolero, který si dělá co chce už dlouho nevydržím. Neměl jste někdo podobný problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aha Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 Měl jsem stejný problém, ale podařilo se mi to vyřešit v rámci záruky. Displej mi měnily 3x. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j57 Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 7 hours ago, mavojek said: Octavia 3 r.v. 08/2013 - rádio Bolero "za studena" nefunguje první cca 2 minuty displej. Pak začne zpomaleně reagovat, ale dělá si co chce. A po zahřátí tj cca 5-10ti minutách funguje úplně normálně. Až do dalšího vychladnutí a ranního startu. Dělá mi to zásadně jen při teplotě menší než 10 stupňů. Už druhý rok. V servisu dokázali jen přehrát SW nebo nabídli výměnu za 20.000,- což je dost tragédie. Mám pocit, že toto je moje třetí a poslední oktávka :-( ty vrzající plasty a Bolero, který si dělá co chce už dlouho nevydržím. Neměl jste někdo podobný problém ? Stejný problém se objevil loni v zimě. Reklamováno, nahrán nový software. Od té doby nic. V servisu si nebyli jistí, ale párkrát se jim to už objevilo. 2 hours ago, mavojek said: Tak to je peklo :-( ve 4 letech je to auto vrak, letos jsem do něj vrazil 50tis... xenony, rádio, vrzání plastů, špatně funkční 5. dveře, zatíkání... To je teda pech. Co bylo s těmi xenony? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Září 2017 Sdílet Vloženo 25. Září 2017 S xenony nic nebylo - alespoň ne v tomto tématu, to stejné platí pro vrzání a pod. Spam jsem smazal, za další už bude trest. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petermar Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Zdravím. Vyřešili jste nějak ten nefunkční display ? Já mám ten samý problém O3 2013,Amundsen. Za studena nefunkční, dělá si co chce...po zahřátí ok....Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korami Vloženo 12. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2019 Vyřešil to někdo? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetriCZECH Vloženo 14. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2019 U Octavia IV se najde vlákno, kde tomu dotyční snad ani nevěří, že by se to mohlo stát. Proč to zmiňuji - doufám totiž, že u plně dotykového vozidla se už nic podobného stávat nebude, protože bych byl třeba nerad, kdyby mi auto jen tak blikalo ( světla se nově budou nastavovat dotykovými plochami apod.) Nicméně, ano, děje se to u více kusů, já to vždy vyřeším tím, že přepnu na hudbu z USB (manuální tlačítko "Média") a počkám, až se trochu display ohřeje....v rámci záruky jsem to neřešil, protože jsem to přisuzoval normálnímu chování dotykového displaye po zmrznutí a následném rozmrzání. Jiné řešení je, uplatnit záruku, pokud ji ještě máte a nechat si display vyměnit za nový a pokud se zase stane, tak prostě znovu vyměnit - pokud začnete display měnit v záruce, záruka Vám pak třeba skončí v létě a s prvními mrazíky se objeví znovu, nebál bych se reklamovat zase, protože opakující se závadu můžete reklamovat klidně i po záruce, spotřebitelský zákon na to myslí. Jiné řešení asi není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.