Publikováno Říjen 7, 200618 r Zhorela mi riadiaca jednotka v pravych zadnych dverach. Mam druhu ale neviem z ktorych dveri je a ked ju napojim tak nereaguje ani central, ani okna. Da sa nejak naprogramovat?? Alebo podla coho mam zhanat druhu??
Říjen 7, 200618 r přední a zadní jsou velikostně jiný když přehodíš pravou za levou tak to funguje takže máš asi špatnou generaci, a nebo odpálený dráty k ní.
Říjen 7, 200618 r podívej se jakou máš na levé straně a na pravo bude to samý akorát končí 812 .. za tečky musíš sehnat stejný písmenka co máš nalevo označení je na papírovém štítku na motorku stahovačky
Říjen 8, 200618 r Autor Na stitku motorceka uz nie je nic vidno. Dal som riadiacu jednotku z lavych dveri, ktora je funkcna a nic. Nereaguje ani central, ani okna. V com moze byt este problem??
Říjen 8, 200618 r Nikto nic?? no já nevím... co takhle kabeláž? no a jak se to stalo, že ti vyhořela... ?
Říjen 8, 200618 r Autor Z nicoho nic. Len velky dym a smrad. Ked som to rozobral vsetko bolo mokre. Asi sa tam nejako dostala voda.
Říjen 10, 200618 r Autor Pozeral som kabelaz vo dverach a je ok. Je mozne, ze by mi odysiel aj motorcek na okna aj central?? Poradte prosim!
Říjen 10, 200618 r na konektoru dveřní jednotky změř:(měla by mít 18 pozic) pozice 10 ----- + 12V pozice 9------- zem Upraveno Říjen 10, 200618 r od Vaša
Říjen 11, 200618 r Autor Ja som laik, tak mi mozte prosim Vas povedat co je to komfortka, kde sa nachadza a na co presne sluzi??
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.