octaviabenzin Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Ahoj, mám problém na svém Superbu 2 2.0 tdi CFFB. Za studena mi něco cvaká v motoru(takové kovové cvakání), je to ale nepravidelně, jednou to je a jindy vůbec. Stačí chvilku ohřát a je to pryč. Před nedávnem výměna všech vstřiků, nové rozvody a spojka. Myslel jsem že to cvakají ty vstřiky ale je to tam pořád. Byly by slyšet třeba načaté hydroštely? Prosím o radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Ano cvakaji hydrostely, protože gumičky už nedrží olej a chvíli trvá než se se zase "zaolejuji"...celkem běžný jev slyšitelný u 90% aut ... Protože pokud dělat hydrostely tak udělat komplet hlavu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviabenzin Vloženo 28. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Super, díky za info. Tak to budu muset udělat. Nebyl jsem si jistý že při 170 000 km by to bylo ono. Je fakt že auto jezdilo do 150 na olej po 30 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Já mám bezmála 270...a do 240 taky servis po 30ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviabenzin Vloženo 28. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2017 A všechno v pohodě? Nebo co si zatím musel dělat kromě běžné údržby? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CentriFUGA Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Kromě klimakompresoru a předních brzdových destiček jen běžná údržba, kam ale patří i ty destičky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviabenzin Vloženo 28. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2017 Taky mě čekají komplet brzdy, Koukal jsem že si dával desky ATE, doporučíš i nějaké kotouče? A jde u supa měnit kotouče dobře vpředu i vzadu? Jde mi o to zda si to vyměním sám nebo raději využít servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prassat Vloženo 28. Září 2017 Sdílet Vloženo 28. Září 2017 S tou spojkou se dělal i setrvačník? Ten umí taky za studena cinkat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviabenzin Vloženo 28. Září 2017 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2017 JJ, všechno komplet spojka + setrvák, komplet rozvody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deepness Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 Ahoj, 120.000km a taky občas cvakám... od 20.000km měním olej po 10.000km... taky nevím, ale myslím si, že hydroštely... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 472tkm a taky mi to cvaka. Za studena,ale obcas si cvakne i setrvak 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviabenzin Vloženo 3. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Je to divný, dneska ani včera vůbec nic, musím ten zvuk nahrát a pošlu to servisákovi na poslech ať mi poradí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bady555 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 nieco podobne niekedy pozorujem aj ja, pripada mi to ako keby jemne podfukoval vstrek, mam len 130.000 km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duckito Vloženo 7. leden 2018 Sdílet Vloženo 7. leden 2018 zdar panove, kolko cenovo vychadza investicia do tych hydroštelov? mam stym aj ja problem a rad by som to riešil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviabenzin Vloženo 7. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 7. leden 2018 (editace) Mě to vyšlo na 10 tisíc kč. A konečně klid Editováno: 7. leden 2018, autor: octaviabenzin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.