Ubo Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 (editace) Dobrý den, mám obecný dotaz, jestli jsou na trhu i padělky žhavicích svíček BERU či BOSCH nebo nějaké nekvalitní. Potřebuji vyměnit žhavicí svíčky na 1.9SDI (mám 3 špatné!!). Originál je BERU GN855. Zjistil jsem, že ve Škodě je mají za cca 500,-Kč, oficiální prodejce BERU je má za 418,-Kč (např. auto Kelly) a všude jinde stojí (dle Googlu) od 160,- do 250,- Kč! Obdobné je to u žhavicívh svíček Bosch (pro 1.9SDI je to typ Bosch Duraterm 0 250 202 022). Co s tím? Mám se bát nakoupit ty levnější svíčky např. BERU? Mohou to být padělky? Máte někdo špatnou zkušenost se svíčkami BERU či BOSCH zakoupenými levněji v nějakém obchodě s autodíly? Díky za rychlé odpovědi. Dnes ráno už mrzlo.... Editováno: 2. Říjen 2017, autor: Ubo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 2. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2017 V rozdílnosti cen bych nějakou záhadu nehledal. U řady dílů je to normální. Navíc u svíček se vyskytují spíše plagiáty (někdo okopíruje vzor a prodává ho pod svým jménem), než padělky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.