MarekParek Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 (editace) Zdravím, mám problém se svícením kontrolek a pípaním na přístrojové desce. Včera jsem přišel k moji Fabii, že zajedu do obchodu a slyším pípání. Kouknu na přístrojou desku a ručička otáčkoměru skáče,ručička palivoměru skáče,všechny kontrolky blikají a to jsem ani nezastrčil klíč do zapalování. Takže veškerá diskotéka probíhá bez klíčků v zapalování. Auto jde bez problémů nastartovat, ujel jsem i pár metrů a vše normálně funguje, jen na přístrojové desce mám diskotéku. Centrál funguje taky bez problémů. Odpojil jsem kabely od baterie, vše pohaslo a nechal jsem auto odstavené. Má někdo prosím nápady. čím by to mohlo být? Díky Editováno: 3. Říjen 2017, autor: MarekParek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kosa0006 Vloženo 3. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2017 Znovu připoj baterku, uvidíš co to bude dělat. Potom zkusit napíchnout na diagnostiku, zjistit chyby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekParek Vloženo 13. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Zdravím, opraveno, chyba byla v přístrojové desce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mamut007 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 Dobrý den. Mám stejný problém, dnes jsem přišel k autu (Fabia 1 1,4 MPI) a na přístrojovce řádí barevná hudba, přesně jak jste psal. Mohl byste mi prosím napsat, kde a jaká závada to u vás byla? Moc děkuji a mějte se fajn. Michal Stloukal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.