Publikováno Říjen 3, 20177 r Zdravím, mám problém se svícením kontrolek a pípaním na přístrojové desce. Včera jsem přišel k moji Fabii, že zajedu do obchodu a slyším pípání. Kouknu na přístrojou desku a ručička otáčkoměru skáče,ručička palivoměru skáče,všechny kontrolky blikají a to jsem ani nezastrčil klíč do zapalování. Takže veškerá diskotéka probíhá bez klíčků v zapalování. Auto jde bez problémů nastartovat, ujel jsem i pár metrů a vše normálně funguje, jen na přístrojové desce mám diskotéku. Centrál funguje taky bez problémů. Odpojil jsem kabely od baterie, vše pohaslo a nechal jsem auto odstavené. Má někdo prosím nápady. čím by to mohlo být? Díky Upraveno Říjen 3, 20177 r od MarekParek
Říjen 3, 20177 r Znovu připoj baterku, uvidíš co to bude dělat. Potom zkusit napíchnout na diagnostiku, zjistit chyby.
Únor 5, 20196 r Dobrý den. Mám stejný problém, dnes jsem přišel k autu (Fabia 1 1,4 MPI) a na přístrojovce řádí barevná hudba, přesně jak jste psal. Mohl byste mi prosím napsat, kde a jaká závada to u vás byla? Moc děkuji a mějte se fajn. Michal Stloukal
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.