Chlumec Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 (editace) Ahoj. Potreboval bych radu. Kdyz v Superbu vypnu foukání tak se vypne vse krome foukaní na boční okenka. To je normalní? a jeste jedne vec která mi nejde do hlavy. Pri zapnutem vetrani kamkoliv se pri zarazení zpázečky zmeni zvuk vetraku a vypada to jako kdyz to funi to pristrojovky u splujezdce. Vysvetli mi to nekdo? Diky moc Editováno: 7. Říjen 2017, autor: Chlumec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galileo2209 Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Při zařazení zpátečky se přepne ventilace na vnitřní okruh aby nenasávala výfukové plyny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 7. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 Aha. Diky za vysvetleni. A to ze kdyz vypnu vsechny typy vetrani tak to stejne porad fouka do boku to se deje proc? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 7. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2017 To je v prípade mlženia predných okien. Aby si videl na spätné zrkadlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 8. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2017 před 8 hodinami, r_e_n_e napsal: To je v prípade mlženia predných okien. Aby si videl na spätné zrkadlá. Aha. diky. A kdyz dám automaticky tak si to vse dela jak vozidlo uzna za vhodne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 9. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2017 Presne... Buď rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sandra Vloženo 12. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2017 Poradil by někdo s přesně opačným problémem? :-) Dnes ráno totálně zamlžené okno, ofuk funguje jen na přední sklo, z bočních ofuků ani ťuk... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chlumec Vloženo 13. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 V 9. 10. 2017 na 13:50, r_e_n_e napsal: Presne... Buď rád. A kdyz dám topeni na automaticke a zapnu jaky koliv smer(okno,nohy,) tak se automaticke topeni vypne to tak ma být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 13. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2017 Áno... Lebo si si určil ofuky sám. Nenechal si to na automatiku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hajek.marek Vloženo 7. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2017 Ahoj, potreboval bych poradit. Uz asi tyden pozoruju, ze mi nejak zajimave funguji vydechy smer celni sklo a stred palubovky. Asi 2x jsem potreboval odmlzit celni sklo a vsiml jsem si, ze vydech celniho skla na strane ridice fouka podstatne min nez u spolujezdce, kdyz jsem klimu vypnul a zapnul delalo to stale. A bylo jedno, jestli jsem dal intenzivni rozmrazovani celniho skla nebo jen klasicky foukani na celni sklo vysledek stejny. Projel jsem vsechny moznosti proudeni vzduchu na panelu v domneni, ze je nekde zasekla klapka a treba se uvolni, nacez jsem prisel na to, ze mi stejne malo fouka i prostredni vydech na palubovce, ale jen jeden ten smerem ke spolujezdci. Jinak ostatni foukaji cca ve stejne intenzite. Klimatizaci pouzivam prevazne v nastaveni Auto. Zajimalo by me zda se da klima nejak nastavit volbou tlacitek, jelikoz si v aute nedavno hral syn a mohl neco pomackat a nebo by to mohla byt spis mechanicka zavada. Momentalne nemam moznost diagnostiky. Diky moc za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.