JirikHL Posted May 13 Share Posted May 13 Ahojte, na taťkově O3 je možnost přepnout nezávislé topení na "větrání". Vzhledem k teplotám už bych to taky někdy ocenil. Na O4 jsem to v Infotainmentu prostě nenašel. Ani v aplikaci Connect. Tak nevím jestli jsem slepý, nebo to na O4 není? Poradil byc někdo? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JirikHL Posted May 13 Author Share Posted May 13 Ještě jsem se koukal do návodu a je tam toto: Chápu to teda tak, že se nenastavuje větrání/topení, ale podle teploty - pokud je venku nižší než natavená, tak to topí a pokud vyšší tak větrá? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Znedlob Posted May 13 Share Posted May 13 Ano, mělo by to tak být. Stejně jako když si nastavuješ klimu a měníš teplotu. V závisloti na okolní teplotě mění šipky na displeji barvu podle toho, jestli auto bude vzduch ohřívat nebo pouštět studenější z venku a ochlazovat, podle nastavené teploty. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts