gabbi Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Ahojte, za 2 týždne, čo mám auto, sa mi už 2x stalo, že mi auto napísalo: "Skontrolujte ľavé obrysové svetlo" + svietil oranžový symbol žiarovky na MAXIDOTe. Svetlo skutočne nesvietilo (nesvietilo iba to LED denné svietenie), na druhej strane svietilo. Vypol som zapalovanie, počkal som, kým svetlá úplne zhasnú, znova som zapol a už všetko fungovalo - svetlo svietilo ako má, hláška zmizla. Stalo sa to už niekomu? Aký tam vôbec môže byť problém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2017 Ahoj, to může být třeba uvolněný konektor nebo jen pin v konektoru. Máš to v záruce, tak se zastav v servisu, ať Ti to celé překontrolují. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabbi Vloženo 8. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 Zatiaľ som sa v tomto nepohol - keď som bol v servise pred 2 týždňami, hovorili že potrebujú fotku ako to vyzerá keď to nesvieti a čo to vypíše. Samozrejme, deň na to sa to stalo znova - odfotil som, poslal som do servisu, ale úspešne ma ignorujú už dva týždne. Ani mail, ani telefón, nič. Som prekvapený, lebo doteraz som bol s autorizákom spokojný. Btw, vraj na svetlá platí záruka iba 1 rok, takže riešenie tohto problému sa neoplatí odkladať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 8. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2017 zkus jiný servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabbi Vloženo 25. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2017 Problém vyzerá byť vo vadnej riadiacej jednotke na svetle. Na skúšku vymenili riadiace jednotky medzi dvoma svetlami a systém zrazu hlásil nefunkčné svetlo na opačnej strane. Budúci týždeň budú mi budú tú jednotku meniť, tak snáď problém úplne zmizne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Celerjehnusnej Vloženo 26. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2017 gaggi- mám úplně to samé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plzeňáček Vloženo 27. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2017 Mě už to na střídačku hlásí levé i pravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gabbi Vloženo 5. leden 2018 Autor Sdílet Vloženo 5. leden 2018 Problém odstránený po výmene riadiacej jednotky na svetle. Celkom komplikovaná robota, trvalo im to cca 2 hodiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.