Jurdaman Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo nějakou zkušenost s nastavením BI-Xenonů na SuperBu II. Zvládnu si seřídit sám, nebo je třeba zajet do autorizovaného servisu? Při startu je vše v pořádku, ale v noci na mě neustále blikají řidiči, že je oslňuji a samozřejmě se mi zdá, že svítí příliš vysoko. Díky moc J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Pokial sa nemylim tak ti treba original diagnostiku, rovnu plochu a jednu stenu. Ak splnas vsetky tieto podmienky tak si myslim ze by nemal byt problem to nastavit aj v domacich podmienkach. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdaman Vloženo 19. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 před 56 minutami, Zdens123 napsal: Pokial sa nemylim tak ti treba original diagnostiku, rovnu plochu a jednu stenu. Ak splnas vsetky tieto podmienky tak si myslim ze by nemal byt problem to nastavit aj v domacich podmienkach. Děkuji, ale ve vší úctě jsi mi moc nepomohl :-) Potřebuji poradit jak ty světla nastavit, zda-li je lze nastavit mechanicky nebo jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 To mas pravdu (btw, predchadzajuci post sa nequotuje) Mas dve moznosti: A ) fyzicky na xenonoch mas jednu bielu a jedenu ciernu aretacnu skrutku. Biela je vertikalna a cierna horizontalna. Ak sa pohras s vertikalnou tak zmenis dosah xenonov. ALE POZOR !!! teoreticky ked si nebural na predok, tak to nastavenie svetiel by si mal mat OEM, cize v tom by problem byt nemal. B ) Cez VCDS(vag-com)Uisti sa ze si na rovinke.Click Select ControllerGo to 55 - Xenon RangeGo to Basic Settings - 04Potom zvol select the adaptation/adjustmentPotom klikni na ON/OFF/NEXT button. Pokial sa nemylim, tak si xenony kompenzuju to ako je auto nalozene. Cize mozno je sanca ze senzory z tlmicov su nejako vadne a preto oslnujes auta aj ked nemas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GeorgeTDi Vloženo 19. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2017 Zkontroluj si na levem prednim ramenu a vzadu na naprave ty naklonove cidla, jestli se ti nejak nepovolila a tim padem ted nerikaji jednotce, ze jedes porad z kopce. Stalo se mi, ze predni bylo vypadle z ramena a natazene a svitilo mi to pul metru pred auto. Jirka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurdaman Vloženo 20. Říjen 2017 Autor Sdílet Vloženo 20. Říjen 2017 OK mrknu na to. Díky Vám oběma. J. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 Jednoznačne ísť do autorizovaného servisu! Majú tam optiku s podrobnou grafikou a krivkami svetelnèho toku, a nastavia to tam za pár sekúnd. Chodím tam pred každou zimnou sezónou, a vždy to trošku doladí. Otrasmi z prevádzky sa tie svetlá jednoducho za ten rok trošku rozladia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivo Vloženo 23. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2017 A na kolik přijde to seřízení bixenonů v as ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
N@pster Vloženo 24. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2017 Staci zajet na STK. Zakladni hodnotu xenonu mas nastavenou. Ted musis mechanicky s regloskopem nastavit krivku svetla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albion Vloženo 1. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2017 Cenu bohužiaľ neviem...pri výmene oleja, alebo iných zásahov mi to na požiadanie spraví zadarmo....a stojím pri ňom... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlady25 Vloženo 18. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2017 Zdravim aky je presny postup nastavenia svetiel, mal som jedbo vyberane koli vpadnutej parkovacke vo vnutri svetla a tak ma zaujima ci to staci nastavit mechanicky cez sruby a regloskop alebo treba aj zakladne nastavenie cez komp. To zakladne nastavenie nema zmysel len ked sa menilo dajme tomu naklonove cidlo? Lebo ak sa nastavi svetlo cez srby tak by to malo stacit predsa xenon vzdy berie to nastavenie ako zakladnu polohu nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.