Publikováno Leden 3, 200718 r po kolika se mění a kde ho ve fábce najdu ? stratil sem knihu jak na to sem to ale ...
Leden 3, 200718 r Máš diesela nebo benál? U benálu není interval předepsán, ale najdeš ho na podovzku když se skloníš pod auto u pravých zadních dveří.
Leden 3, 200718 r Mě na Fábii 1.4MPI Clasic rok 2000 při 60000Km servisní prohlídce měnily palivový filtr....taky jsem se divil,ale podle informací ze Auto Škoda kam jsem volal ,tak výměna je nutná...
Leden 3, 200718 r V DP zase píšou že nutná není, ale měnil bych radši Jinak záleží jakej tam je esi jen průtočnej jak u Feldy nebo ten v kterém je i regulátor tlaku paliva ten regulátor se nemění, ale je nacvaklej do filtru.
Leden 4, 200718 r mechanik sa pytal tteraz pri prehliadke pri 86tkm ale povedal som mu ze som ho menil v 76tkm.
Květen 3, 200718 r Pouze malé upozornění Kdo z Vás má Fabii z prvních let výroby a rozhodne se měnit palivový filtr, bude mít nejspíše ještě typ co má v sobě zabudovanej regulátor tlaku, takový se již dneska nevyrábí proto je třeba koupit filtr a regulátor ( potom už by se měnil jen filtr a regulátor by zůstal ). A další věc že na regálátoru se musej přehodit hadice jinak auto nepojede protože do motoru nepůjde palivo. U starého typu je modrá koncovka na kraji a černá na středu, u nového typu regulátoru je modrá koncovka uprostřed a černá na kraji. Pouze malé upozorněni, abyste nedopadli jak já kterej hledal příčinu proč do motoru nejde palivo :-D
Květen 3, 200718 r Pouze malé upozornění Kdo z Vás má Fabii z prvních let výroby a rozhodne se měnit palivový filtr, bude mít nejspíše ještě typ co má v sobě zabudovanej regulátor tlaku, takový se již dneska nevyrábí proto je třeba koupit filtr a regulátor ( potom už by se měnil jen filtr a regulátor by zůstal ). A další věc že na regálátoru se musej přehodit hadice jinak auto nepojede protože do motoru nepůjde palivo. U starého typu je modrá koncovka na kraji a černá na středu, u nového typu regulátoru je modrá koncovka uprostřed a černá na kraji. Pouze malé upozorněni, abyste nedopadli jak já kterej hledal příčinu proč do motoru nejde palivo :-D do ktoreho roku je to takto riesene mam modelovy rok 2002 inak r.v. 11/2001
Květen 6, 200718 r Jsem měnil palivovej filtr na 1.4 16V a to byl nářez. ten co mi dali tak tam byl úplně jinej. nějakej s třemi zobáky nebo jak to bylo a ten stál v Porsche Plzeň asi 600 ale pak nějakej sehnal levněji známej... ale taky to byla radost
Květen 8, 200718 r nemůžete někdo hodit foto toho správnýho? Popřípadě postup výměny? Taky se chystám měnit.... Upraveno Květen 8, 200718 r od quadrat
Květen 8, 200718 r Ked som menil ja cca 86000km...z vonka bol strasne rezavy som myslel ze sa tomu mechanikovy rozpadne v rukach(menil som ho zaroven s tesnenim na prevodovke) ale po rozobrati bol 100% funkcny ked sme ho skusali....mechos sa ma pytal ci ho chcem aj tak vymenit ...povedal som ze ano nove je nove.......
Květen 8, 200718 r já ho měni ve 120 tisících, ale docela z toho vytékalo černidlo, ale nebylo to vůbec rezavý. je to z nějakého hliníku nebo co to je
Květen 8, 200718 r já ho měni ve 120 tisících, ale docela z toho vytékalo černidlo, ale nebylo to vůbec rezavý. je to z nějakého hliníku nebo co to je Můžu se zeptat, jakej máš rok výroby? Máš tam regulátor tlaku integrovanej, nebo si ho dával zvlášť? Jo a nemáš velkou prodlevu plynu?
Květen 28, 200718 r Tady je fotka filtru a jsou vidět i plastové zarážky(závlačky) na trubičkách. Pozor při demontáži, jelikož velmi lehce praskají. Při mojí výměně jsem měl ten případ s prohozením trubiček, ekvivalent namísto originálního 6Q0201512 je 6Q0201051. Je to komplet s regulátorem. Takže díky za radu Fabia 1.4 50KW Combi 2001 Upraveno Květen 28, 200718 r od per
Květen 28, 200718 r A kdy se má palivový filtr u benzíňáku měnit? V servisní knížce v servisních úkonech o palivovém filtru benzínu není nikde zmínka. Proč jste ho měnili?
Květen 28, 200718 r A kdy se má palivový filtr u benzíňáku měnit? V servisní knížce v servisních úkonech o palivovém filtru benzínu není nikde zmínka. Proč jste ho měnili? Doporučili mi to vyměnit v servisu v rámci prohlídky po 60tkm. Kupoval jsem originál Mann, montáž provedl škoda servis.
Květen 28, 200718 r otazka znie, ci to doporucili, len tak aby mali vyssi zisk (zakaznik zhltne vsetko), alebo preto, lebo je to dobra prevencia ? ja sa priklanam k tej prvej casti vety Palivovy filter si dam vymenit vtedy najskor po 100tkm a mozno neskor, aj to len preventivne
Květen 29, 200718 r Při periodický kontrole v servisu mi tvrdily, že se jim zdál filtr nový a tak ho neměnily. A po 3 měsících jsem diagnostikoval chybu : 16554 - rada 1: system odmerovani paliva Chybna funkce Po výměně filtru je vše OK. O malinku se zlepšil i volnoběh(vibrace).
Květen 31, 200718 r Už ho mám doma, takže v sobotu ho tam hodím....ale není to originál, ale nějakej UNIKOFILTR.....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.