NOS Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 po kolika se mění a kde ho ve fábce najdu ? stratil sem knihu jak na to sem to ale ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Máš diesela nebo benál? U benálu není interval předepsán, ale najdeš ho na podovzku když se skloníš pod auto u pravých zadních dveří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 mám benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 V servisu říkali, že se mění kolem 80 000km a stojí kolem 500,- Kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 3. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. leden 2007 aha tak to mám ešťe čas, replika 260,- bez DPH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 pri 90tkm a cena je cca 450SK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parkan Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Mě na Fábii 1.4MPI Clasic rok 2000 při 60000Km servisní prohlídce měnily palivový filtr....taky jsem se divil,ale podle informací ze Auto Škoda kam jsem volal ,tak výměna je nutná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 V DP zase píšou že nutná není, ale měnil bych radši Jinak záleží jakej tam je esi jen průtočnej jak u Feldy nebo ten v kterém je i regulátor tlaku paliva ten regulátor se nemění, ale je nacvaklej do filtru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 mechanik sa pytal tteraz pri prehliadke pri 86tkm ale povedal som mu ze som ho menil v 76tkm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Pouze malé upozornění Kdo z Vás má Fabii z prvních let výroby a rozhodne se měnit palivový filtr, bude mít nejspíše ještě typ co má v sobě zabudovanej regulátor tlaku, takový se již dneska nevyrábí proto je třeba koupit filtr a regulátor ( potom už by se měnil jen filtr a regulátor by zůstal ). A další věc že na regálátoru se musej přehodit hadice jinak auto nepojede protože do motoru nepůjde palivo. U starého typu je modrá koncovka na kraji a černá na středu, u nového typu regulátoru je modrá koncovka uprostřed a černá na kraji. Pouze malé upozorněni, abyste nedopadli jak já kterej hledal příčinu proč do motoru nejde palivo :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 3. Květen 2007 Sdílet Vloženo 3. Květen 2007 Pouze malé upozornění Kdo z Vás má Fabii z prvních let výroby a rozhodne se měnit palivový filtr, bude mít nejspíše ještě typ co má v sobě zabudovanej regulátor tlaku, takový se již dneska nevyrábí proto je třeba koupit filtr a regulátor ( potom už by se měnil jen filtr a regulátor by zůstal ). A další věc že na regálátoru se musej přehodit hadice jinak auto nepojede protože do motoru nepůjde palivo. U starého typu je modrá koncovka na kraji a černá na středu, u nového typu regulátoru je modrá koncovka uprostřed a černá na kraji. Pouze malé upozorněni, abyste nedopadli jak já kterej hledal příčinu proč do motoru nejde palivo :-D do ktoreho roku je to takto riesene mam modelovy rok 2002 inak r.v. 11/2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 4. Květen 2007 Sdílet Vloženo 4. Květen 2007 Přesně nevím, nejlepší je se ohnout u pravého zadního kola a podívat se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 Jsem měnil palivovej filtr na 1.4 16V a to byl nářez. ten co mi dali tak tam byl úplně jinej. nějakej s třemi zobáky nebo jak to bylo a ten stál v Porsche Plzeň asi 600 ale pak nějakej sehnal levněji známej... ale taky to byla radost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 (editace) nemůžete někdo hodit foto toho správnýho? Popřípadě postup výměny? Taky se chystám měnit.... Editováno: 8. Květen 2007, autor: quadrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 Ked som menil ja cca 86000km...z vonka bol strasne rezavy som myslel ze sa tomu mechanikovy rozpadne v rukach(menil som ho zaroven s tesnenim na prevodovke) ale po rozobrati bol 100% funkcny ked sme ho skusali....mechos sa ma pytal ci ho chcem aj tak vymenit ...povedal som ze ano nove je nove....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 já ho měni ve 120 tisících, ale docela z toho vytékalo černidlo, ale nebylo to vůbec rezavý. je to z nějakého hliníku nebo co to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 8. Květen 2007 Sdílet Vloženo 8. Květen 2007 já ho měni ve 120 tisících, ale docela z toho vytékalo černidlo, ale nebylo to vůbec rezavý. je to z nějakého hliníku nebo co to je Můžu se zeptat, jakej máš rok výroby? Máš tam regulátor tlaku integrovanej, nebo si ho dával zvlášť? Jo a nemáš velkou prodlevu plynu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
per Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 (editace) Tady je fotka filtru a jsou vidět i plastové zarážky(závlačky) na trubičkách. Pozor při demontáži, jelikož velmi lehce praskají. Při mojí výměně jsem měl ten případ s prohozením trubiček, ekvivalent namísto originálního 6Q0201512 je 6Q0201051. Je to komplet s regulátorem. Takže díky za radu Fabia 1.4 50KW Combi 2001 Editováno: 28. Květen 2007, autor: per Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlesK Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 A kdy se má palivový filtr u benzíňáku měnit? V servisní knížce v servisních úkonech o palivovém filtru benzínu není nikde zmínka. Proč jste ho měnili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 A kdy se má palivový filtr u benzíňáku měnit? V servisní knížce v servisních úkonech o palivovém filtru benzínu není nikde zmínka. Proč jste ho měnili? Doporučili mi to vyměnit v servisu v rámci prohlídky po 60tkm. Kupoval jsem originál Mann, montáž provedl škoda servis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fabka2004 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 otazka znie, ci to doporucili, len tak aby mali vyssi zisk (zakaznik zhltne vsetko), alebo preto, lebo je to dobra prevencia ? ja sa priklanam k tej prvej casti vety Palivovy filter si dam vymenit vtedy najskor po 100tkm a mozno neskor, aj to len preventivne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 28. Květen 2007 Sdílet Vloženo 28. Květen 2007 ja menim palivove fitre pri kazdych 150tis. malo by sa menit pri 60tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
per Vloženo 29. Květen 2007 Sdílet Vloženo 29. Květen 2007 Při periodický kontrole v servisu mi tvrdily, že se jim zdál filtr nový a tak ho neměnily. A po 3 měsících jsem diagnostikoval chybu : 16554 - rada 1: system odmerovani paliva Chybna funkce Po výměně filtru je vše OK. O malinku se zlepšil i volnoběh(vibrace). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 30. Květen 2007 Sdílet Vloženo 30. Květen 2007 Já jsem ho měnil po 175 000km a po rozříznutí v něm byl pěknej humus... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadrat Vloženo 31. Květen 2007 Sdílet Vloženo 31. Květen 2007 Už ho mám doma, takže v sobotu ho tam hodím....ale není to originál, ale nějakej UNIKOFILTR..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.