Petrkiller Vloženo 30. Říjen 2017 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2017 Zdravím mám problém. Začalo být zima a mě se samovolně občas odemkne q odskoci kufr. Zatím to udělalo pri vytazeni klíče ze zapalování a pri vypnutí motoru asi 3x během dvou dnů. Mám nakodovano automatické zamykání za jízdy. Má to nějak souvislost? nechce se mě chodit zavírat kufr. A mám měsíc namontovano tazne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FikoCZ Vloženo 12. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2017 Zkus jestli ti to dělá s druhým klíčem. Třeba máš v háji mikrospínač v klíči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 4. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2017 No ono to dělá jen někdy. Teď to par dni nedělalo a včera zase. Dnes už zase ne. A odskakuje to při vypnutí motoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.