Roman Kocmánek Vloženo 9. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 9. Listopad 2017 Prosím o radu jak nastavit telefon aby se mi zobrazována navigace i na obrazovce auta mám Kodiaq děkuji moc. Volání mi funguje jen se nemůžu spojit při navigaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
euroKODIAQ Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 SmartLINK, Mirrorlink Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gringo Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Nazdar mne sa zobrazuje waze cez android auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
euroKODIAQ Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 ano mash pravdu aj android auta ma svoje vyhody, ale velmi limitovany pocet aplikacii ale pokial mash v mobile Sygic CAR (to CAR je dolezite - 2x drahsie) , bude to fungovat kazdopadne kto nema google earth v radiu, moze ho mat cez mirror link z mobilu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josefs Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Ahoj, kdyz mam Waze pres Android auto, tak na me mluvi anglicky, neda se to nejak prepnou do cz? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 22. Květen 2019 Sdílet Vloženo 22. Květen 2019 Mne cez AA Waze rozpráva stále takým jazykom, aký mám navolený priamo v aplikácii Waze. Čiže spusti Waze normálne v mobile, zvoľ správny jazyk navigácie a potom pripoj mobil k AA. Ono zvykne s nejakými aktualizáciami prepínať jazyk do angličtiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daniel Bednář Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Waze mluví česky v androidauto v pohodě, jediné co neumí jsou úsekové radary, ty jsou vždycky anglicky :) Ale zase člověk hned ví, že tam jsou. Jinak je ještě možné nastavit, jestli bude mluvit z mobilu nebo z repráků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmund Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Dokazete niekto nastavit waze u android auto, aby bolo mozne i pocas jazdy vyhladavat? Je to frustrujuce ak spolujazdec nemoze reagovat na zmenu okolnosti a musim stale zastat, aby mi waze umoznil vyhladavat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Vyhľadávať niečo v telefóne napr na googli, keď je pripojený káblom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) Predpokladám, že chce vyhľadať nový cieľ. Tiež ma to rozčuluje, za jazdy totiž funguje iba hlasové vyhľadávanie. Zvyčajne na 5-10ty hlasový príkaz mi nájde požadované miesto, ale vtedy bývam už taký vytočený, že začínam byť ešte nebezpečnejší pre premávku akoby som si to nejak svojpomocne vyťukal sám (prípadne pasažier). Editováno: 23. Květen 2019, autor: brrrrm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 (editace) To áno je to vymyslené na p**u, ja vždy vytiahnem kabel z telefonu na hľadanie noveho cielu. Editováno: 23. Květen 2019, autor: Jaro92 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richmund Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 Myslel som vyhladat novy ciel na displeji auta, ked navigujem pomocou waze z mobilu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaro92 Vloženo 23. Květen 2019 Sdílet Vloženo 23. Květen 2019 To sa asi nedá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Ahoj prosim o radu mam huawei p30 a nejde mi stahnout android auto na google play tskze nemuzu propojit telefon s radiem nemate nekdo prosim radu jak na to?dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Na google play ti nejde stáhnout, protože tam pro CZ nebo SK stále ještě není uvolněn. Zde aktuálně nejnovější Android Auto v4.4.5923 (arm64-v8a) https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=728067 a kliknout na modré tlačítko DOWNLOAD APK a nainstalovat ručně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Super dekuju moc vyzkousim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 A pujde i waze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brrrrm Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Áno, cez AA funguje aj Waze.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l79 Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 ještě doplním, je potřeba povolit instalaci (stažené aplikace AA) z neznámých zdrojů (u většiny telefonů je primárně zakázána) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radekkk Vloženo 29. Červenec 2019 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2019 Kluci dekuji moc uz to maka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.