Červen 7, 200817 r Začni tím že sundáš plastové podběhy kol,tam jsou dva nepřístupné šrouby,na každé straně, které drží nárazník k blatníku.Pár šroubů zespoda a nějaké plastové čepy,za krytkou mlhovky a na příčce co je chladič.Není to složité ale na ty 4 šrouby se dostat
Červen 7, 200817 r Autor Začni tím že sundáš plastové podběhy kol,tam jsou dva nepřístupné šrouby,na každé straně, které drží nárazník k blatníku.Pár šroubů zespoda a nějaké plastové čepy,za krytkou mlhovky a na příčce co je chladič.Není to složité ale na ty 4 šrouby se dostat no do ... .
Červen 24, 200817 r Autor Začni tím že sundáš plastové podběhy kol,tam jsou dva nepřístupné šrouby,na každé straně, které drží nárazník k blatníku.Pár šroubů zespoda a nějaké plastové čepy,za krytkou mlhovky a na příčce co je chladič.Není to složité ale na ty 4 šrouby se dostat no zmakol som to v pohode .. aj ked to troska trva casovo ale pohoda .. len dat naspat plastovy podbeh ide tazsie trocha trpezlivosti bolo treba
Září 30, 200816 r tak sme prave zjistil, jakou nevyhodu ma, kdyz RZ prilepite napevno bez ramecku. Kdyz do vas na parkovisti tukne blbec s taznym, tak se to neda poradne srovnat.
Září 30, 200816 r Protoze je to hezci a nejde to urvat, jak s oblibou v nasich koncinach nekteri hajzlove delaj. mno a nechci nikomu vozit reklamu a platit za nejaky neutralni, kteri ti pokazde v servise zase vymenej za svoje.
Září 30, 200816 r no radsej si kupim neutralnu ako mamuta za tu istu cenu a riskujem ze mi zlupne celu farbu ked budem musiet vymenit SPZ.
Říjen 1, 200816 r No já tam mám podložky Zákaznického centra z MB a nějak mi to nevadí Ale táta si jí nalepil a taky to není zlý...
Říjen 2, 200816 r jj ja sem stim zatim taky spokojenej, ale tohle me dostalo. Neni to nijak moc, ale proste promacklinka.
Říjen 2, 200816 r BLACKY: Moje řeč... Taky nechci dělat nikomu zadarmo reklamu, a navíc takovým žebrákům, kteří dnes už auta ani neumí opravovat, ale jen měnit díly. Já jsem registrační značku přidělal na dva šroubky s čepičkou, viz foto.
Říjen 2, 200816 r no jen si měl ten pravý (ve směru jízdy) natřít modrou barvou nebo sehnat modrou čepičku
Říjen 3, 200816 r emkon: Mám to úplně stejné jakoko ty (včetně barvy auta) jen mám jednu čepičku modrou :-) . Nejde jen o reklamu ale také to líp vypadá bez podložky. Zvlášť u F1 kde je na předním nárazníku vylisovaný rámeček kam RZ dobře pasuje. Ta plastová podložka trčí před auto. Upraveno Říjen 3, 200816 r od foromen Necituj příspěvek s fotem. Čti pravidla.
Září 25, 201014 r Zdravím . Prosím kdo má nějaký odkaz nebo nějaký návod či výkres jak demontovat a namontovat přední nárazník . všechno jsem to tu prolezl a nikde nic neni . díky moc
Září 25, 201014 r Podivej se na stranky Milotecu a tam u mrizky do narazniku je soubor kde mas jak se sundava naraznik. Jinak neni na tom nic tezkeho povolis si nebo sundas predni podbehy, pod blatnikem jsou na kazde strane 2 srouby ty povolis. Na masce povoli horeni srouby, u mlhovek je jeste jeden sroub a spodni kryt motoru (myslim 3 srouby) a uz by to melo byt vse. Jen kdyz budes davat naraznik dal od auta, tak musis odpojit mlhovky a senzor teploty (ten jen prorves nazpatek). Snad si to dobre pamatuju. Jo a sroub je mysleno torx
Červenec 11, 201114 r zdravím, mohol by mi niekto potvrdiť či na nárazníku kde nie sú hmlovky sa dajú namontovať či tam je predpriprava? Ďakujem.
Červenec 12, 201114 r Super, budem montovat naraznik bez hmloviek na mojho rooma kde hmlovky su, takze kabely mam vsetko pripravene. dakujem
Prosinec 25, 201311 r Ahoj, Kdyz uz se tu mluvi o sundavani narazniku, stala se mi dnes nemila vec.Dnes jsem v noci couval z takoveho parkoviste u baraku(parkoviste rucne delane pro mistni obyvatele) a najednou slysim ranu.Rikam si: to jsou nejake delobuchy ci co, ale pro jistotu se podivam jestli neco nemam s autem.Vidim na zemi nejaky plast a rikam si.To tu nekdo nechal neco valet.Mrknu na predek sveho auta a ejhle: to je z meho auta (byl to kryt co je vedle mlhovek), mrknu podrobneji na auto a co se nevidim.Praskly naraznik az vystrelil ten kryt.Rikam si: takova rana a to jsem couval velice pomalicku.Dany teren ala kachlicka co se tam valela a ja si ji nevsiml mi zpusobila tento poprask.A ted jak to mam resit.Havarijni pojisteni mam (2000kc spoluucast)...Ted jde o to, jestli se to vyplati nechavat spravit pres haravijni, nebo si to nechat svarit a zalakovat.Jde o to, ze v havarijnim sem ted nasel, ze mam nejaky bonus(lepe receno Prevedena rozhodna doba 120 mesicu) coz, bych o nej asi prisel a timpadem by se mi zvedlo asi pojisteni.Jsem z toho celkem na prasky ted zrovna o svatcich a takova blbost se stane Vypada to asi nejak takhle ted po tom karambolu co jsem provedl:
Prosinec 25, 201311 r Musíš to zvážiť podľa toho, že koľko stojí oprava, resp. aký stratíš bonus (počítaj celkovo z X rokov) a k tomu ešte tvoja spoluúčasť. P.s.: Ešte máš možnosť vykašlať sa na to a opraviť to Ductape páskou z pár korún. :-) Upraveno Prosinec 26, 201311 r od e1.
Prosinec 25, 201311 r tak tady presne je ten obrazek toho karambolu http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=8138796509111 Existuje v Ostrave nejaka solidni firma co by to svarila?
Prosinec 26, 201311 r V každém origo servise ti řeknou, že je to na výměnu nárazníku. Cena za výměnu je asi sedm až osm tisíc, jak kde.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.