Arts Vloženo 6. Červen 2008 Sdílet Vloženo 6. Červen 2008 ako dat dole predny naraznik a nic pritom nezlomit ? f2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 7. Červen 2008 Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Začni tím že sundáš plastové podběhy kol,tam jsou dva nepřístupné šrouby,na každé straně, které drží nárazník k blatníku.Pár šroubů zespoda a nějaké plastové čepy,za krytkou mlhovky a na příčce co je chladič.Není to složité ale na ty 4 šrouby se dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 7. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Červen 2008 Začni tím že sundáš plastové podběhy kol,tam jsou dva nepřístupné šrouby,na každé straně, které drží nárazník k blatníku.Pár šroubů zespoda a nějaké plastové čepy,za krytkou mlhovky a na příčce co je chladič.Není to složité ale na ty 4 šrouby se dostat no do ... . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arts Vloženo 24. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 24. Červen 2008 Začni tím že sundáš plastové podběhy kol,tam jsou dva nepřístupné šrouby,na každé straně, které drží nárazník k blatníku.Pár šroubů zespoda a nějaké plastové čepy,za krytkou mlhovky a na příčce co je chladič.Není to složité ale na ty 4 šrouby se dostat no zmakol som to v pohode .. aj ked to troska trva casovo ale pohoda .. len dat naspat plastovy podbeh ide tazsie trocha trpezlivosti bolo treba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 tak sme prave zjistil, jakou nevyhodu ma, kdyz RZ prilepite napevno bez ramecku. Kdyz do vas na parkovisti tukne blbec s taznym, tak se to neda poradne srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majko Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Hmm a preco si to vlastne robil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 Protoze je to hezci a nejde to urvat, jak s oblibou v nasich koncinach nekteri hajzlove delaj. mno a nechci nikomu vozit reklamu a platit za nejaky neutralni, kteri ti pokazde v servise zase vymenej za svoje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanKo Vloženo 30. Září 2008 Sdílet Vloženo 30. Září 2008 no radsej si kupim neutralnu ako mamuta za tu istu cenu a riskujem ze mi zlupne celu farbu ked budem musiet vymenit SPZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 1. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2008 No já tam mám podložky Zákaznického centra z MB a nějak mi to nevadí Ale táta si jí nalepil a taky to není zlý... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 jj ja sem stim zatim taky spokojenej, ale tohle me dostalo. Neni to nijak moc, ale proste promacklinka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkon Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 BLACKY: Moje řeč... Taky nechci dělat nikomu zadarmo reklamu, a navíc takovým žebrákům, kteří dnes už auta ani neumí opravovat, ale jen měnit díly. Já jsem registrační značku přidělal na dva šroubky s čepičkou, viz foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 no jen si měl ten pravý (ve směru jízdy) natřít modrou barvou nebo sehnat modrou čepičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 hmm., taky reseni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladas123 Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 (editace) emkon: Mám to úplně stejné jakoko ty (včetně barvy auta) jen mám jednu čepičku modrou :-) . Nejde jen o reklamu ale také to líp vypadá bez podložky. Zvlášť u F1 kde je na předním nárazníku vylisovaný rámeček kam RZ dobře pasuje. Ta plastová podložka trčí před auto. Editováno: 3. Říjen 2008, autor: foromen Necituj příspěvek s fotem. Čti pravidla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 jj ono i u R a FII je tam lisovana plocha na kterou RZ sedne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Zdravím . Prosím kdo má nějaký odkaz nebo nějaký návod či výkres jak demontovat a namontovat přední nárazník . všechno jsem to tu prolezl a nikde nic neni . díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piskot Vloženo 25. Září 2010 Sdílet Vloženo 25. Září 2010 Podivej se na stranky Milotecu a tam u mrizky do narazniku je soubor kde mas jak se sundava naraznik. Jinak neni na tom nic tezkeho povolis si nebo sundas predni podbehy, pod blatnikem jsou na kazde strane 2 srouby ty povolis. Na masce povoli horeni srouby, u mlhovek je jeste jeden sroub a spodni kryt motoru (myslim 3 srouby) a uz by to melo byt vse. Jen kdyz budes davat naraznik dal od auta, tak musis odpojit mlhovky a senzor teploty (ten jen prorves nazpatek). Snad si to dobre pamatuju. Jo a sroub je mysleno torx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Promy Vloženo 26. Září 2010 Sdílet Vloženo 26. Září 2010 Mnohokrát díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 11. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2011 zdravím, mohol by mi niekto potvrdiť či na nárazníku kde nie sú hmlovky sa dajú namontovať či tam je predpriprava? Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 díry sedět budou ale přípravu nehledej kabeláž si musíš natáhnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pemat Vloženo 12. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2011 Super, budem montovat naraznik bez hmloviek na mojho rooma kde hmlovky su, takze kabely mam vsetko pripravene. dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 Ahoj, Kdyz uz se tu mluvi o sundavani narazniku, stala se mi dnes nemila vec.Dnes jsem v noci couval z takoveho parkoviste u baraku(parkoviste rucne delane pro mistni obyvatele) a najednou slysim ranu.Rikam si: to jsou nejake delobuchy ci co, ale pro jistotu se podivam jestli neco nemam s autem.Vidim na zemi nejaky plast a rikam si.To tu nekdo nechal neco valet.Mrknu na predek sveho auta a ejhle: to je z meho auta (byl to kryt co je vedle mlhovek), mrknu podrobneji na auto a co se nevidim.Praskly naraznik az vystrelil ten kryt.Rikam si: takova rana a to jsem couval velice pomalicku.Dany teren ala kachlicka co se tam valela a ja si ji nevsiml mi zpusobila tento poprask.A ted jak to mam resit.Havarijni pojisteni mam (2000kc spoluucast)...Ted jde o to, jestli se to vyplati nechavat spravit pres haravijni, nebo si to nechat svarit a zalakovat.Jde o to, ze v havarijnim sem ted nasel, ze mam nejaky bonus(lepe receno Prevedena rozhodna doba 120 mesicu) coz, bych o nej asi prisel a timpadem by se mi zvedlo asi pojisteni.Jsem z toho celkem na prasky ted zrovna o svatcich a takova blbost se stane Vypada to asi nejak takhle ted po tom karambolu co jsem provedl: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 (editace) Musíš to zvážiť podľa toho, že koľko stojí oprava, resp. aký stratíš bonus (počítaj celkovo z X rokov) a k tomu ešte tvoja spoluúčasť. P.s.: Ešte máš možnosť vykašlať sa na to a opraviť to Ductape páskou z pár korún. :-) Editováno: 26. Prosinec 2013, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
csbot Vloženo 25. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2013 tak tady presne je ten obrazek toho karambolu http://www.nahraj-obrazek.cz/?di=8138796509111 Existuje v Ostrave nejaka solidni firma co by to svarila? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 26. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2013 V každém origo servise ti řeknou, že je to na výměnu nárazníku. Cena za výměnu je asi sedm až osm tisíc, jak kde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.