Prosinec 27, 201311 r Čau, řešil jsem něco podobného se zadním nárazníkem. V autorizáku ocenili opravu na cca 12000. V opravě by byla zahrnuta demontáž nárazníku, nový nárazník (žádné lepení nedělají), lakování, zpětná montáž. To se mi zdálo trochu moc, tak jsem poprvé v životě dal auto k takovému nějakému garážistovi, ktererého jsem našel na internetu. Ten ocenil opravu na 4-5000. Zahrnovala by demontáž, svaření, lakování poloviny nárazníku a montáž. Nebyla to ale dobrá volba. Opravu dost odflákl. Musel jsem tam znova, aby to přeleštil. V laku byly bublinky a přilepený chlup. A to zdaleka nebylo všechno. S autem mi najezdil 200 km a navíc mi ukradl zadní roletku, resp. vyměnil za starou a ošoupanou. Nebylo příjemné to řešit. A nestálo to 4000, ale samozřejmě 5000 a to mi ještě odmítl dát daňový doklad. Ale už jsem mu poslal dáreček, hajzlovi... Za sebe radím, dej to do autorizáku k profíkům. Když je něco levné, tak to většinou blbě dopadne. Já už každopádně do žádné "výhodné" garáže s autem nepojedu. D
Prosinec 27, 201311 r To chce reference nebo známé, takhle naslepo k cizímu garážistovi se to nemusí vyplatit no... Jinak oni v tom autorizáku to kolikrát taky pěkně odfláknou, co si budem povídat, a ještě si za to nechají zaplatit majlant.
Listopad 10, 20177 r Ahoj chtěl jsme se zeptat jsem čerství majitel Fabia 2 9/11 a chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo návod jak sundat přední nárazník torxy co byli dole jsem povolil i co byli u podběhů i nahoře včetně čepů, ale furt to nemůžu nárazník sundat. Nemáte někdo radu díky.
Listopad 10, 20177 r neviem čo má predný nárazník so zadnou časťou auta, ale fajn. snáď to niekto presunie. a k otázke, stiahni si dielenskú príručku časť Karoséria
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.