Davdav Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 Čau, řešil jsem něco podobného se zadním nárazníkem. V autorizáku ocenili opravu na cca 12000. V opravě by byla zahrnuta demontáž nárazníku, nový nárazník (žádné lepení nedělají), lakování, zpětná montáž. To se mi zdálo trochu moc, tak jsem poprvé v životě dal auto k takovému nějakému garážistovi, ktererého jsem našel na internetu. Ten ocenil opravu na 4-5000. Zahrnovala by demontáž, svaření, lakování poloviny nárazníku a montáž. Nebyla to ale dobrá volba. Opravu dost odflákl. Musel jsem tam znova, aby to přeleštil. V laku byly bublinky a přilepený chlup. A to zdaleka nebylo všechno. S autem mi najezdil 200 km a navíc mi ukradl zadní roletku, resp. vyměnil za starou a ošoupanou. Nebylo příjemné to řešit. A nestálo to 4000, ale samozřejmě 5000 a to mi ještě odmítl dát daňový doklad. Ale už jsem mu poslal dáreček, hajzlovi... Za sebe radím, dej to do autorizáku k profíkům. Když je něco levné, tak to většinou blbě dopadne. Já už každopádně do žádné "výhodné" garáže s autem nepojedu. D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 27. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 27. Prosinec 2013 To chce reference nebo známé, takhle naslepo k cizímu garážistovi se to nemusí vyplatit no... Jinak oni v tom autorizáku to kolikrát taky pěkně odfláknou, co si budem povídat, a ještě si za to nechají zaplatit majlant. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Ahoj chtěl jsme se zeptat jsem čerství majitel Fabia 2 9/11 a chtěl bych se zeptat jestli nemáte někdo návod jak sundat přední nárazník torxy co byli dole jsem povolil i co byli u podběhů i nahoře včetně čepů, ale furt to nemůžu nárazník sundat. Nemáte někdo radu díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 neviem čo má predný nárazník so zadnou časťou auta, ale fajn. snáď to niekto presunie. a k otázke, stiahni si dielenskú príručku časť Karoséria Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dozbec Vloženo 10. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2017 Díky našel jsme to tam a omlouvám se že jsme to napsal do špatné části Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.