Kouba2 Vloženo 11. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2017 zdravim vas.mam rok 1,4 Tsi 103 kw.super vykon super spotreba.vadi mi dve veci,tak doufam ze se dozvim neco vic tady.kdyz pri rozjezdu rychle uberu plyn,od motoru se ozve takove zasusteni,dela to urcite turbo,jen me zajima,jestli je to v poradku.a druha vec-kdyz zastavim treba na semaforu,otacky padnou,auto ma tichounky zvuk,ale najednou se chod motoru trochu zmeni.zacne tak jakoby neco chrastit.uz jsme to resil na jinem foru a bylo mi receno,ze jakmmile spadne tlak oleje,delaj to nentily a je to pry naprosto v poradku.tak diiky vsem za rady.jeste dodam,auto ma najeto 35 tisic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 28. Březen 2024 Sdílet Vloženo 28. Březen 2024 Nastartoval jsem, rozjel jsem se pomalu na zpátečku a slyším jak lehce píská turbo. Se zapnutým radiem bych si toho ani nevšiml, ale zaujalo mě že po zhruba 200 metrech jízdy po parkovišti pískaní přestalo. Dělá vám to taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SROTTY Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Taky nedělá a ani by dělat nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Jak jsou tady na tom turba se spolehlivostí? Úplně se mi nezdá že by se při 75k km mělo odporoučet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Si zavolej do škodovky, třeba ti to řeknou... Co si myslíš, že tady má někdo takovou statistiku? To tady nikdo neví. Vidíš snad tady mraky příspěvků, o nespolehlivosti turba u tohoto konkrétního motoru? Já ne. A ani nikde jinde. Porouchat se může kdykoliv. Koukám, že pořád někde něco řešíš, vykašli se na to, a jezdi. Na vojně jsme takovým říkali vyplašenka. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Ano řeším a snažím se odstranit vady, které to auto má. Mraky příspěvků nevidím a proto se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 OK, pokud odstraňuješ vady, tak tedy vyměň turbo. Jinou radu vzhledem k výše uvedenému stejně nemůžeš dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Ok, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Pokud tedy na 100% víš, že píská zrovna turbo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Nebude tam někde nedocvaklé vedení od turba ke klapce? Já mám najeto 280 turbu původní, kolega 300 a taky původní a jezdí mi jedna na servis momenatelne cca 370 tis a turbo původní. Spolehlivost je asi ok. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vfi Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Ano na 99% je to turbo. Axiální a radiální vůle na rotoru rukou neznatelná. Vedení se zdá ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas666 Vloženo 29. Březen 2024 Sdílet Vloženo 29. Březen 2024 Buď je tam někde netěsnost, ať na kompresorové částí, nebo na výfukové, nebo do toho turba něco vběhlo. A nebo to má případně najeto víc než si myslíš. Ale jak píšu. 370tis najeto a turbo slyšet není. A auto jede jak z praku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.