Zdens123 Vloženo 13. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2017 Ahojte klubaci. Pri vymene pneu som sa zapozeral na zadnu napravu a nepozdavala sa mi poloha zadneho ramena vzhladom na svoje zadne ulozenie. Chcel by som sa Vas opytat na vase skusenosti, ci je "natocenie" zadneho ramena smerom dopredu pri zdvihnutej naprave normalne, Nakolko som ocakaval ze to bude presne sumerne s osou ulozenia .. a nie vychylene o 15 stupnov. S pozdravom, Zdeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 9. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Ahoj, Tak pomalicky zbieram material na jarnu udrzbu a idem vymenit tie silentblocky na zadnych dolnych ramenach. Narazil som avsak na jeden mensi problem a to ze neviem najst Cisla dielov tych silent blockov. Podla diagramu by to malo byt cislo 8. Pise pri nom ze "not avaiable for this model". Znamena to "officialne" sa ten silent block enda vymenit (cize musi ist cele nove rameno ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romerros Vloženo 9. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2017 Takže tento https://dufy.cz/autodily/skoda/octavia-ii-combi/1.4-tsi-90kw/zaveseni-napravy-vedeni-kol/pricne-rameno-ulozeni?productId=8367 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Natocene ich mam rovnako. Oficialne v servise iba cele rameno. Ale ak mas zrucneho mechanika alebo dielnu, tak sa to da za par korun vymenit (cena cca150 1ks vs ~2700 cele rameno orig. diel) a vysledok je rovnaky. Odporucam vymenit, ak pojdes na geometriu tak budu na 99% zapecene sroby v nich a nepretocis ich, stejnak sa tie silentbloky utrhli. Pri spatnej montazi sroby poriadne nababrat vazelinou Neviem kolko mas nabehane, ale niekedy odporuca vymenit aj tzv: riadiaca tyc, menia sa obe pre lavu+pravu stranu (niesu rovnake). Vvyzera to nejak takto: https://www.cc-autodily.cz/tyc-ridici-zadni. 17 hours ago, Zdens123 said: Ahoj, Tak pomalicky zbieram material na jarnu udrzbu a idem vymenit tie silentblocky na zadnych dolnych ramenach. Narazil som avsak na jeden mensi problem a to ze neviem najst Cisla dielov tych silent blockov. Podla diagramu by to malo byt cislo 8. Pise pri nom ze "not avaiable for this model". Znamena to "officialne" sa ten silent block enda vymenit (cize musi ist cele nove rameno ?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdens123 Vloženo 11. Prosinec 2017 Autor Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2017 Momentalne sedim na 126 000 ... Zadok mi neberie, ale tak ked to dam na zdvihak tak pozriem aj tie riadiace ramena. Nech to je tip top. Overim si ci mechanik kde chodim mimo Autorizaku ma naradie na lisovanie silentblokov. Thx za odozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.