kumbal Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 (editace) Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jde zaměnit motor 1.4 16V 55KW BKY, místo původního 1.4 16V 55kw AUA? Prozatím moc děkuji! Editováno: 15. Listopad 2017, autor: Pawouk Upraven název tématu. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Pasovať pasuje len čo hovori u vas legislativa či sa nemusi dodržať kod motora to neviem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kumbal Vloženo 14. Listopad 2017 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 Ok, díky za info. Ještě bych se chtěl zeptat, jestli jde zaměnit motor co byl původně s automatem a dát ho na manuál ? Není tam nějaká změna v uchycení převodovek ? Řídící jednotky jsou stejné jak u automatu tak manuálu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 14. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2017 To ti ťažko niekto povie lebo sa to bežne nerobi. To by bolo potrebne porovnať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Listopad 2017 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2017 před 13 hodinami, hubo44 napsal: Pasovať pasuje len čo hovori u vas legislativa či sa nemusi dodržať kod motora to neviem. u nás je to stejné - musí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drago82 Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Moje zkušenost - zadřený motor s automatickou převodovkou, motor z manuálu tam nacpat nešel - jiné uchycení. Měl jsem AUA, teď je tam BKY a loni na STK remcali, že to tak nemůže být. Ale pustili mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 10. Prosinec 2017 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2017 Citovat drago ako sa podarilo zadreť motor vyžralo olej či prerazena vana? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drago82 Vloženo 5. leden 2018 Sdílet Vloženo 5. leden 2018 hubo44: tezko rict, melo to 200tkm nalitane, olej tam byl, asi pistni krouzky. Nejdriv to zhaslo na dalnici, odtah do servisu, tam pry vycistili saci kos, vymenili olej a v poradku. 1000km to jezdilo a zadrelo se to uplne. Od te doby jsem v tom servise radsi nebyl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.