kitrab Vloženo 2. leden 2021 Sdílet Vloženo 2. leden 2021 Tak tak FL kdo vi snad 2022 tady nekdo predikoval. Navic prodejcimo FL nevi nic a i kdyby tak nereknou, aby prodali soucasne modely. Treba vyberes neco u konkurence do FL👍👍👍. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mit Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Mam jen přední sedačky vyhřívané a vzadu mam sedačky Varioflex a chci se zeptat v zadních sedačkách mam konektory na vyhřívání (jsou zapojené) kdybych měl vzadu ovládací panel (nevím zda tam jsou připravené kabely) na zapínání ohřevu sedaček zda by se sedačky vyhřívaly a nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 18. leden 2021 Sdílet Vloženo 18. leden 2021 Ty konektory co máš pod sedadli ale určitě nejsou na výhřev, ale "jen" na signalizaci pásů, určitě nemáš dečku všitou v sedadle, pokud jsi si to nepřiplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 28. Červen 2022 Sdílet Vloženo 28. Červen 2022 Ahoj, nemáte někdo tip na ochranné potahy předních sedaček? Nehledám klasické potahy, ale potahy pro občasné použití , třeba po koupačce v moři nebo sezení ve špinavém oblečení. Mám sedačky ve výbavě Style. Díky😜 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Tak jsem konečně sehnal ochranný potah předních sedaček podle mých představ. Neoprenový , super sedí, žádné kalouny ani gumičky na přichycení. Jak se natáhne tak zůstane, nehrne se pod Vámi👍. Koupil jsem ho v Dekatlonu za 649,-, tedy dva😀 Za týden vyskouším na Korčule😜 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 7. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 7. Červenec 2022 Dej pak vědět postřehy... vypadají,že to něco vydrží😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 mel jsem v Yeti sedacku ridice elektricky nastavovaci s pameti na dva klice, kterym jsem to otevrel tak podle prirazeni se nastavila sedacka, lze to nejak dodelat - dokoupit, bylo to pro dva ridice dost pohodlny, velice malo aut to ma ve vybave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 Pokud je v Karoqu personalizace a e. sedačka s pamětí, umí ji přenastavit dle profilu řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tove Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 to je to ze je tam jen mechanicke nastavovani, to znamena predelat sedacku, jestli to vubec pujde nebo vzit novou ze srotaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.