Publikováno Listopad 18, 20177 r zdravím,pánové.Poradíte mi,čím přilepit nebo jak donutit těsnění zadních dveří aby doléhalo ke střeše? Vůbec nevím jak k tomu došlo.Podezírám servis,když mi v rámci záruky měnili lesklé lišty na B sloupcích ale už je to dávno,takže to s nima nemá cenu řešit.Díky za radu
Listopad 26, 20177 r Měl jsem něco podobného při opravě auta v servise... Vyřešilo se to seštelováním dveří aby těsnění doléhalo - ovšem to musel dělat servis jako reklamace opravy.
Listopad 27, 20177 r Autor Tvá fotka jsou zjevně neseřízené dveře.U mě je zjevné,že těsnění nedrží na dveřích viz.foto 2 A proto nemůže dosednout ke střeše.Dveře sedí perfektně.
Prosinec 27, 20195 r Všimnul jsem si, že u manželčiny Fabie je věčně promáčené vnější (sametové) těsnění a zkondenzovaná voda na laku. A to když pár dnů nepršelo, Rapid to má snad i za deště suché, auta stojí vedle sebe. Řekl bych, že hůř na tom jsou zadní dveře a to na obou stranách. Přitom těsnění se opticky zdá, že doléhá bez problémů. Do interiéru neteče, alespoň tomu nic nenasvědčuje. Mám trochu strach, aby to tam nezačalo hnít, když je to pořád ve vodě. Nehledě na to, že před nějakým týdnem to bylo přimrzlé. Má někdo podobnou zkušenost? Upraveno Prosinec 27, 20195 r od Qual
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.